Fyldte peberfrugter med ris pilau og grillet halloumi
Fyldte peberfrugter med ris pilau og grillet halloumi
af Le Creuset
Ingredienser
250 g kogt ris efter eget valg
10 g hakket persille
50 g ristede pinjekerner
5 g timian, plukket
80 g tomatpesto
2 røde chilier, finthakkede
50 ml olivenolie
5 g røget paprika
Salt og peber efter smag
3 røde eller orange peberfrugter, halverede på langs og udkernede
200-300 g halloumiost, i skiver
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 °C (180 °C varmluft).
Bland ris, persille, pinjekerner, timian, pesto, chili, 25 ml olivenolie, paprika, salt og peber i en skål.
Læg peberfrugterne i et ovnfast fad eller støbejernspande (ca. 26 cm). Dryp med resten af olivenolien, drys med salt og peber, og fyld dem med risblandingen.
Bag i 30 minutter, eller til peberfrugterne er møre.
Skift ovnen til grillfunktion. Læg halloumiskiver på peberfrugterne, og grill i 6-8 minutter, til osten er gyldenbrun. Server straks.