Fyldte peberfrugter med ris pilau og grillet halloumi

af Le Creuset

 

Ingredienser

  • 250 g kogt ris efter eget valg
  • 10 g hakket persille
  • 50 g ristede pinjekerner
  • 5 g timian, plukket
  • 80 g tomatpesto
  • 2 røde chilier, finthakkede
  • 50 ml olivenolie
  • 5 g røget paprika
  • Salt og peber efter smag
  • 3 røde eller orange peberfrugter, halverede på langs og udkernede
  • 200-300 g halloumiost, i skiver

 

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 °C (180 °C varmluft).
  2. Bland ris, persille, pinjekerner, timian, pesto, chili, 25 ml olivenolie, paprika, salt og peber i en skål.
  3. Læg peberfrugterne i et ovnfast fad eller støbejernspande (ca. 26 cm). Dryp med resten af olivenolien, drys med salt og peber, og fyld dem med risblandingen.
  4. Bag i 30 minutter, eller til peberfrugterne er møre.
  5. Skift ovnen til grillfunktion. Læg halloumiskiver på peberfrugterne, og grill i 6-8 minutter, til osten er gyldenbrun. Server straks.