🧅 Sprøde hjemmelavede løgringe i airfryer

Glem alt om triste, slatne løgringe fra supermarkedet. De her er sprøde, luftige og har lige præcis den der crunch, der får dig til at tage én mere. Og så er de nemme at lave – med ganske få ingredienser.

 

Luftige, sprøde og gyldne – uden friture

 

📝 Ingredienser (ca. 2–3 personer)

  • 2 store løg (gerne gule eller rødløg)
  • 1 dl hvedemel
  • ½ dl majsstivelse (kan erstattes med mere mel)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk paprika eller chili (valgfrit)
  • ½ tsk salt
  • 1 æg
  • ½–1 dl mælk
  • 1,5 dl rasp (gerne panko for ekstra sprødhed)
  • Olie-spray (valgfrit)

 

👩‍🍳 Sådan gør du

Skær løgene

  1. Skær løgene i ca. 1 cm tykke skiver
  2. Skil dem forsigtigt i ringe

Lav paneringsstation

  1. Skål 1: Mel, majsstivelse, bagepulver, salt og paprika
  2. Skål 2: Pisk æg og mælk sammen
  3. Skål 3: Rasp

Panér løgringene

  1. Dyp først i melblandingen → så i æggemassen → til sidst i rasp
  2. Tryk lidt, så raspen hæfter godt
  3. Læg dem på en tallerken eller bakke – spray let med olie hvis ønsket

Tilberedning i airfryer

  1. Forvarm til 200°C
  2. Læg løgringene i ét lag i kurven
  3. Steg i 8–10 minutter, vend halvvejs – til de er gyldne og sprøde

UDSTYR