Mange gode brød begynder med en surdej. En god surdej giver en dybere og mere aromatisk smag til brødet, gør brødet saftigere og kan ovenikøbet gøre at brødet holde sig frisk længere - så selvom det tager lidt tid er det arbejdet værd. Surdej er ikke kun til rugbrød, men kan også give dig et lækkert hvede- eller grovbrød.
Hviletid: 16-18 timer | Sted: I raskeskab ved 22ºc
Hviletid: 16-18 timer | Sted: I raskeskab ved 22ºC
Hviletid: 16-18 timer | Sted: I raskeskab ved 22ºC
Hviletid: 16-18 timer | Sted: I raskeskab ved 22ºC
Hviletid: 12-16 timer | Sted: I raskeskab ved 22ºC
Røres omhyggeligt sammen, tildækkes og henstilles lunt til næste dag.
Røres omhyggeligt sammen, tildækkes og henstilles lunt til næste dag.
Røres omhyggeligt sammen, tildækkes og henstilles lunt til næste dag.
Røres omhyggeligt sammen, tildækkes og henstilles lunt til næste dag.
Surdejen er klar til brug.
Røres omhyggeligt sammen, tildækkes og henstilles lunt til næste dag.
Røres omhyggeligt sammen, tildækkes og henstilles lunt til næste dag.
Røres omhyggeligt sammen, tildækkes og henstilles lunt til næste dag.
Omrøres omhyggeligt sammen, tildækkes og henstilles lunt til næste dag.
Surdejen er klar til brug
Hviletid: 16-18 timer | Sted: I raskeskab ved 22ºC
Hviletid: 16-18 timer | Sted: I raskeskab ved 22ºC
Hviletid: 16-18 timer | Sted: I raskeskab ved 22ºC
Hviletid: 16-18 timer | Sted: I raskeskab ved 22ºC
Hviletid: 16-18 timer | Sted: I raskeskab ved 22ºC
UDSTYR BRUGT TIL OPSKRIFTEN: