Varimixer TEDDY

 


"I 1915 grundlagde den unge danske mekaniker Palle Hoff Wodschow virksomheden, der skulle blive verdenskendt for at være ’Stærk som en Bjørn’. Det handlede fra starten om røremaskiner til professionelle, og det gør det også i dag."


 

TEDDY er en stærk, professionel 5 liter røremaskine til de små, daglige opgaver i bageriet, køkkenet og på laboratoriet. Gennemtænkt dansk design med fokus på ergonomi, hygiejne og nem rengøring og i en kvalitet, der er skabt til hårdt arbejde år efter år.

 

  • Støjsvag med "Den helst rigtige" lyd, når der skrues op for hastigheden, og når der trykkes på kliklåsen for at vippe rørehovedet tilbage.
  • Specialudviklet, kraftfuld motor som gør TEDDY i stand til at blande tunge og seje ingredienser også ved helt lave hastigheder.
  • Hastigheden reguleres trinløst fra maskinens eneste betjeningsknap. Det gør det nemt at placere røremaskinen alle steder
  • En bred fod med sugekopper sørger for, at røremaskinen står stabilt under arbejdet, og med et enkelt greb fastgøres kedlen effektivt.
  • Fremstillet af trykstøbt aluminium uden udvendige skruer og åbninger. Alle kanter og hjørner er afrundede, så det er nemt at rengøre røremaskinen.
  • Leveres med 5 liter røreskål i rustfrit stål med låg, et ris af 2,5 mm tråde, en spartel og en specialdesignet krog så dejen æltes og vendes optimalt.
  • Alt tilbehør er i rustfrit stål og tåler maskinopvask.

 


"Varimixer er ikke masseproduktion. Det er menneskers værk. Intet samlebånd, men omkring 60 erfarne fagfolk, der på fabrikken i København håndbygger hver enkelt røremaskine med faglig stolthed.

Det er den samme medarbejder, der har ansvaret for færdiggørelsen fra start til slut. Assisteret af den nyeste, fleksible produktionsteknologi og 100 år gamle værdier: Pålidelighed. Ansvarlighed. Ærlighed."


Relaterede varer