Gear

Gear

Bocuse d'Or - Knive og podiepladser Strygestålet - Kokkens bedste ven Sous vide & grill Varimixer TEDDY Hvorfor købe en stavblender? Endeavour: dansk design til private og professionelle Indbydende A-skilte...også i blæst og regn Ryusen Hamomo - 700 års knivhistorie Brug røgpistol som en chef Matfer Bourgeat er verdensmestre i kvalitet! H.W.Larsen Bling "Sustaina Pouch" | Bæredygtig vakuumpose uden plastik Victoria - Dronningen af støbejern Perimeter - Premium porcelæn og stilsikker elegance Pearl - En skøn glaseret porcelæns-kollektion Villeroy & Boch | La Divina vinglas CookingMe Hvad er sous vide Sådan bruger du en vakuumpakker SCANPAN CTX 🍳 Kom tættere på SENJEN Senjen Bunka - Det nyeste medlem af Senjen familien Kobber - det hotteste tungmetal i mere end en forstand Velkommen til H.W.Larsens store pandetest Ceado - Blendere dedikeret til de professionelle Helt sublime steakknive fra SENJEN Villeroy & Boch Crafted Stratanium - kompromisløs non stick belægning Villeroy & Boch Château Septfontaines Villeroy og Boch CaterChef Thermoblender Bartenderens top 10 Mandolinjern - Sådan bruger du det som en chef Sifon - sådan bruger du den som en Chef Sådan sliber du dine knive som en Chef Sådan bruger du en knivaftrækker som en chef Snit dine grøntsager som en Chef Master Takeshi Saji - Mestersmeden fra Takefu City SENJEN 24/7 - Lette, behændige og dejligt skarpe Trykkoger - Bedre mad på en 1/4 del af tiden Kokkemode er sommermode Støbejern - Fem fordele og fokus på franske Staub Manconi og pålægsmakinerne: Kolossal og Smarty Bamix stavblender: Når kun det bedste er godt nok Matfer-Bourgeat: den franske bageartikel connoisseur Matfer-Bourgeat gryder og pander Riv dig til perfektion med Microplane - verdens bedste rivejern! Tojiro knive: køkkenets samuraisværd! Fokus på Basis serien. F. Dick Premier Plus: Muligvis verdens bedste allround knive! Kenneths grej - TOP 10 Lodge - Amerikansk kvalitets støbejern du aldrig slider op Kend din kniv - Hvad er en Granton? Spot på Victorinox: Kvalitetsknivene fra de franske alper Spot på Tysk stål og kvalitet: De bedste knivserier fra F. Dick Sådan vælger du strygestål Sådan vælger du skærebræt Den uundværlige pålægsmaskine Introduktion til SENJEN PRO & SENJEN SINGLE Udvalg af pander hos H.W. Larsen Hvilken gryde bør du vælge? Kend din kniv - Hvad er en Santoku? Vakuumpakker og Sous Vide - Værkførerens Gode Råd