Indbydende A-skilte...også i blæst og regn

 

PIONER

Securit har stolt serviceret detail- og hotel- og retaurationsbranchen siden 1948. Igennem de sidste 75 år har Securit Pro placeret sig som pioner indenfor verdenen af skilte og visuel kommunikation.

Du kan roligt stole på at skiltene fra Securit får kommunikeret dine budskaber, om det drejer sig om dagens menu, åbningstider eller dagens ret eller helt andre kreative kombinationer som kun du kan optænke. Lige meget hvad, kan du sige det på en sjov, autentisk og indbydende facon med skilte fra Securit.

 

Unikke og helt fantastiske markører

Følg den nye trend - Lav en storslåede kunstværker ved hjælp af kridt og tavler, hjemmet og i særdeleshed i forretningen.

Takket være opfindelsen af "the Original liquid chalk" markør i 1987, han du mulighed for at fremelsker smukke og kreative kunstværker som skaber opmærksomhed og trækker kunderne ind i "butikken". Markørerne innovative design tillader dig at skrive på de fleste glatte overflader, både med vandfaste og ikke-vandfaste markører.

Lad de kreative safter flyde uden at bekymre dig om vind og vejr eller oprydt med kalk støv. Disse helt fantastiske kridt-markører er tilgængelige i over 20 forskellige flotte farver i to typer: "den originale" og den vandfaste. 

 

 

Med Securit A-skilte og vandfaste kridt-markører vil dine gæster stadig kunne se dine budskaber – selvom det er regn og rusk udenfor.

 

  • Rammerne på Securit’s A-skilte er lakeret med 2 gange lak, beslag er lavet I rustfrit stål og tavlen er produceret af ridsefrit PP.
  • Mange A-skilte på markedet har en masonit plade der er blot malet. Denne bliver nemt ridset og masonitpladen suger fugt til sig. Dette begrænser levetiden betragteligt.
  • Securit Waterprooff kridt markere kan modstå alt slags vejr – de blegner ikke og bliver naturligvis ikke vasket væk af regn!
  • Skal dine A-skilte sikres på at blæse omkuld – så brug Securit Windstopper. Placerer du den midt I A-skiltet kan det blæse tæt på 18 m/s uden at vælte – slut med sandsække, havefliser eller hvad du ellers burger for at sikre dine A-skilte.