Sous vide & grill

 

Sous vide & grill - "A match made in heaven"

Sous vide og grill i kombination er efter vores mening blandt de bedste kulinariske koncepter der er opstået siden ildens opfindelse. Sous vide er en gammel kending på restauranterne, men er de seneste par år også blevet introduceret i flere og flere private hjem.

Du finder herunder en guide til hvordan du tilbereder med sous vide, og når først du har fulgt de tre skridt, og dermed har tilberedt dit kød til perfektion, tilfører du blot det helt møre kød en lækker stegeskorpe på pande eller grill.

Kødet får således den lækre grillsmag, som vi alle elsker, alt imens saft, kraft og smag bibeholde. Mmmmm, løber dine tænder også i vand?


Perfektion med sous vide - Processen endda enkel:

  • Pak maden i godkendte poser, evt. sammen med marinade og urter
  • Sug luften ud af posen og forsegl den med en vakuumpakker
  • Tilbered maden i et vandbad med meget præcis temperaturstyring

 

 

Ingen sous vide uden vakuumpakning

En vakuumpakker er et fantastisk stykke køkkenudstyr. Den er selvfølgelig helt uundværlig når det gælder sous vide, men til opbevaring af madvarer er der også mange fordele for ved at fjerne luften øges holdbarheden.

Desuden undgår du frostskader på kødet i fryseren og du får en saftigere bøf når du tager den op igen. Ligeledes kan du undgå madspild ved at forlænge holdbarheden med en vakuumpakning.

 

Relaterede varer