Knivskede m/magnet one size
Varenummer: 10070082
.
DKK 98,75 / stk
DKK 79,00 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
Brug knivskeder til dine knive, så de ikke ligger og skurer mod hinanden, fx indeni tasken ved transport.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Bisbell Knivskede m/Magnet One Size

  Dine knive fortjener den bedste beskyttelse, og det er præcis, hvad du får med denne magnetiske one size knivbeskytter fra Bisbell. Denne universelle knivbeskytter er designet til knive op til 23 cm i længden og tilbyder en problemfri løsning til opbevaring og transport af dine dyrebare værktøjer.

  Bisbell's magnetiske knivbeskytter er udstyret med et praktisk ophængshul, hvilket gør den endnu mere alsidig og let at opbevare. Du kan også tilpasse længden efter behov.

  Beskyt dine hænder mod farlige uheld og dine knive mod sløvhed. Denne knivbeskytter sikrer, at dine knive forbliver skarpe, samtidig med at de er sikkert opbevaret. Med dimensioner på 230 mm i længden og 50 mm i bredden, passer den til de fleste knive, men det anbefales altid at måle din kniv, hvis du er i tvivl.

  Invester i tip top beskyttelse til dine værdifulde knive med Bisbell's magnetiske knivbeskytter.  Se mere fra Bisbell her

  Knive skal desuden både stryges og slibes

  En kvalitetskniv er en investering, der kan vare hele livet, hvis man tager sig godt af den, og god opbevaring og håndtering er afgørende. Vedligehold også dine knive ved hjælp af et strygestål, gerne hver gang du har brugt kniven. Så holder den sig skarp længere. Der er ikke brug for det store, 4-6 strøg er nok. Har du hårdtstålsknive, så er det vigtigt at bruge et keramisk strygestål.

  Er en kniv blevet helt sløv, så skal den dog slibes. Selv de dyreste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring.

  Har du spørgsmål om et køb?

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

  Kontakt kundeservice her >>

  Ekstra lang returret

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 • Brand Bisbell
  Type Knivskede
  Stregkode 5017421000965
  Bredde mm 50
  Egenskab Magnetisk
  Farve Sort
  Længde mm 230
  Mål One Size
  Materiale Polypropylen
Købt sammen med
Bestsellers i Knivmagneter