Kokkekufferter
En kokkekuffert er det ideelle startsæt, fx at give i svendegave. Vi har både kokkekufferter med og uden indhold. Læs mere nederst på denne side.
Popularitet
Knivæske til sikker transport, HWL Special
KK
 
DKK 50,00 / stk inkl. moms
DKK 40,00 ekskl. moms
Knivtaske studio 12 rum Icel
90012
 
DKK 509,00 / stk inkl. moms
DKK 407,20 ekskl. moms
Knivæske inkl. GLS fragt
LARSEN PRIS
FRAGTSH66
 
DKK 20,00 / stk inkl. moms
DKK 16,00 ekskl. moms
Knivtaske, F. Dick, 33 rum+3 større rum og mobilholder
1010000
 
DKK 861,25 / stk inkl. moms
DKK 689,00 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Opbevar dine knive rigtigt

Om du er professionel kok eller dedikeret madentusiast, fortjener dine knive sikker opbevaring. Vi forhandler alt fra kokkekufferter til knivtasker, knivskeder og rullemapper, så du kan beskytte dine knive, samtidigt med at du holder overblik over din samling. Vi sælger opbevaring med indhold som knive eller andet køkkengrej, fx dekorationsjern, og tasker uden indhold, du selv kan fylde med dit eksisterende udstyr. 

Kokkekufferter

Kokkekufferter udgør den perfekte gave til svendeprøveafslutningen. De fleste kokkekufferter forhandles med dele i, og man får derfor den perfekte start på den nye karriere i køkkenet. Vi forhandler kokkekufferter med op til 45 dele med både plastikskæfter og træskæfter.

Knivtasker og rullemapper

Knivtasker og rullemapper anbefales til professionelle kokke, der har brug for at transportere sine knive eller andet udstyr. Med en knivtaske eller rullemappe får du let opbevaring til dine køkkenredskaber.

Selvom dine knive ligger godt beskyttet i knivtasken og rullemappen, anbefaler vi at opbevare knive i knivskeder, så du ikke risikerer at skære dig ved ud- og nedpakning. Skal tasken eller mappen fyldes op, så har vi også et stort udvalg af knive her.

Pleje af kokkekufferter, knivtasker og rullemapper

Du kan rengøre de fleste kokkekufferter, knivtasker og rullemapper med en fugtig klud. Materialerne er smudsafvisende og bliver derfor sjældent beskidte, hvilket gør det nemt og hurtigt at pakke ned igen. Vælger du en rullemappe af læder, så husk at pleje den med en passende læderfedt, voks eller lignende.

Knive skal desuden både stryges og slibes

En kvalitetskniv er en investering, der kan vare hele livet, hvis man tager sig godt af den. Vedligehold dine knive ved hjælp af et strygestål, gerne hver gang du har brugt kniven. Så holder den sig skarp længere. Der er ikke brug for det store, 4-6 strøg er nok. Har du hårdtstålsknive, så er det vigtigt at bruge et keramisk strygestål.

Er en kniv blevet helt sløv, så skal den dog slibes. Selv de dyreste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>