Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kokkekufferter

Suveræne kokkekufferter med indhold. En kokkekufferter er en ideel svendegave eller som startsæt. H.W.Larsen har også kokkekufferter uden indhold. Læs mere nederst på denne side.

Kokkekufferter, knivtasker og rullemapper 

Om du er professionel kok eller dedikeret madentusiast, fortjener dine knive sikker opbevaring. Her på siden forhandler vi alt fra knivtasker, rullemapper til knive og kufferter til knive. Med en kokkekuffert beskytter du dine knive samtidigt med, at du holder overblik over din samling. 

Knivtasker og rullemapper

Knivtasker og rullemapper anbefales til professionelle kokke, der har brug for at transportere sine knive. Med en knivtaske eller rullemappe til knive får du let opbevaring til dine knive. Vi forhandler forskellige størrelser med plads til mellem 6 og 15 knive. Selvom knivene ligger godt beskyttet i knivtasken og rullemappen, anbefaler vi at opbevare knivene i knivskeder, så du ikke risikerer at skære dig ved ud- og nedpakning. Skal tasken eller mappen fyldes op, så har vi også et stort udvalg af knive her.

Kokkekufferter

Kokkekufferter udgør den perfekte gave til svendeprøveafslutningen. I mange tilfælde får  man ekstraudstyr med udover knive. Vi forhandler kufferter med eksempelvis cannelerjern, parisiennejern og strygestål som ekstraudstyr udover knivene. De fleste kokkekufferter forhandles med dele i, og man får derfor den perfekte start på den nye karriere i køkkenet. Vi forhandler kokkekufferter med mellem 14 og 45 dele med både plastikskafter og træskafter.

Pleje af knivtasker, rullemapper og kokkekufferter

Du kan rengøre de fleste knivtasker, rullemapper til knive og kokkekufferter med en fugtig klud, som bliver gledet over materialet. Materialerne, der bliver brugt, er smudsafvisende og bliver derfor sjældent beskidte, hvilket gør det nemt og hurtigt at pakke ned igen. Når du skal slibe din kniv, anbefaler vi, at du gør brug af et strygestål.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Kokkekufferter er blot et af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenredskaber og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine knive professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>