Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 198,75 / stk inkl. moms
Pris ekskl. moms DKK 159,00
Bestillingsvare

Bestillingsvare - Forvent leveringstid.

Lager status

Bestillingsvare - Forvent leveringstid.
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

Produktinformation
Hvis din knivblok fra Endeavour har brug for en ny indsats, behøver du på ingen måde betragte hele knivblokken som opbrugt. Skift bare den slidte indsats ud med denne ekstra-indsats, så bliver knivblokken som ny igen.

Indsatsen er kompatibel med knivblokkene 4001 og 4021 >>

Vi anbefaler at du, fra tid til anden, og gerne hver anden måned, tager indsatsen ud af knivblokken og skyller / vasker den under rindende vand og lader den dryptørre. Når du alligevel har den oppe, bør du sikre dig at der ikke er bøjede stave imellem. Disse kan opstå, når specielt stumpe knive, som brødknive, bliver sat ned i holderen.

Det er en god idé at tage indsatsen ud af knivblokken en gang imellem, fx hver anden måned, for at rengøre den. Du rengør nemt indsatsen ved at skylle/vaske den under rindende vand og så lade den dryptørre.

Sørg også for at fjerne eventuelle stave, der er bøjet, når du alligevel har indsatsen fremme, da det bliver sværere at få dine knive ned i knivblokken, hvis der er mange bøjede staver. Der er tilstrækkeligt mange stave i indsatsen, til at det ikke vil gøre en forskel for knivblokkens funktionalitet. Du fjerner stavene ved at hive dem ud og kassere dem. Hvis det er svært at få indsatsen ud af knivholderen, kan du vende den på hovedet og stille og roligt banke kanten mod køkkenbordet eller et andet hårdt underlag for at hjælpe den på vej.

Det er de danske kokke Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, der står bag det populære brand Endeavour, hvis formål er at udvikle og producere knive og andre køkkenredskaber i højeste kvalitet.

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 

Specifikationer
Type Indsats
Brand Endeavour
Serie Design by Kirk+Maarbjerg


Relaterede produkter

Relaterede produkter

Knive og strygestål, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Knive og strygestål