Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Steakknive og steakgafler

En god steakkniv gør det nemt for dig at skære i alt slags tilberedt kød, hvad end det er en rød bøf eller en saftig pølse fra grillen. Læs mere nederst på denne side.

Steakkniven - den skarpeste kniv i bestikskuffen

Steakbestik er ofte designet væsentligt anderledes end almindeligt bestik. Kniven er typisk helt spids og har bølger, der er så skarpe, at du nemt kan at skære i et stykke kød uden at bruge en masse kræfter. En god steakkniv skal gøre det nemt for dig at skære i alt slags kød, hvad end det er en rød bøf eller en saftig pølse fra grillen. Spiseoplevelsen bliver bare mere lækker, når du ikke skal kæmpe for at komme igennem kødet. Det er synd og skam, hvis et stykke veltilberedt kød skal ’mases’ fra hinanden, fordi kniven er sløv eller uegnet til opgaven.

Steakbestik skal være af en høj kvalitet

Mange kender steakbestik som bestik, der er rustikt i designet og har skæfter af en eller anden form for træ. Dette er det klassiske design, der aldrig går af mode, og det kan du selvfølgelig finde hos os. Er det rustikke design dog ikke helt din smag, så tilbyder vi også andre, lækre designs.

Vi tilbyder steakbestik fra anerkendte mærker og af høj kvalitet, for når du køber steakknive og -gafler, skal du kunne mærke en betydelig forskel i forhold til almindeligt bestik. Hos H.W.Larsen finder du steakbestik fra mærker som F. Dick, Giesser, Tojiro og vores eget mærke Senjen.

Ikke alle steakknive tåler opvaskemaskine, så husk også at overveje, om det er vigtigt for dig, når du vælger dine nye steakknive. Vi anbefaler dig dog altid at vaske dine steakknive op i hånden. Det slider mindre på bestikket.

Vi kan også lave dine eksisterende knive om til steakknive

På vores sliberi kan vi lægge grill- eller steakskær både på knive med glat skær og på knive med grill- eller steakskær, der er blevet sløve. Forskellen på de to skær, er størrelsen på bølgerne: Grillskær har små bølger, og steakskær har lidt større bølger. Om man vælger det ene eller det andet er en smagsag – vi rådgiver dig gerne! Læs mere om sliberiet her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>