Osteknive
Uanset om der skal skæres Brie, Danbo eller Parmesan, har H.W. Larsen den rigtige kniv til opgaven. Læs mere nederst på denne side.
Popularitet
Ostekniv, 14 cm, Larsens bedste
LB1790260
 
DKK 36,25 / stk inkl. moms
DKK 29,00 ekskl. moms
Parmesankniv/Pyntekniv, 12 cm, F. Dick 1905
LARSEN PRIS
194912
 
DKK 599,00 / stk inkl. moms
DKK 479,20 ekskl. moms
Roquefortaise/Ostekniv til Roquefort, udskiftelig metaltråd
Spotvare Outlet
Spar 50%
52084
Før DKK 1.498,75
DKK 749,38 / stk inkl. moms
DKK 599,50 ekskl. moms
Ostekniv, 30 cm, F. Dick, med luftskær
Spar 20%
105730
Før DKK 698,75
DKK 559,00 / stk inkl. moms
DKK 447,20 ekskl. moms
Ostekniv, F. Dick, 12 cm
Spar 20%
105812
Før DKK 386,25
DKK 309,00 / stk inkl. moms
DKK 247,20 ekskl. moms
Ostekniv, F. Dick Premier Plus, 15 cm, med luftskær
Spar 20%
141115
Før DKK 1.048,75
DKK 839,00 / stk inkl. moms
DKK 671,20 ekskl. moms
Ostekniv/Tomatkniv, 13 cm, Icel Douro Gourmet
Spar 28%
2210513
Før DKK 389,00
DKK 279,00 / stk inkl. moms
DKK 223,20 ekskl. moms
Ostekniv, 40 cm, Arcos, 2 håndtag, til store oste
Spar 20%
790900
Før DKK 911,25
DKK 729,00 / stk inkl. moms
DKK 583,20 ekskl. moms
Ostekniv i kobber/rustfrit stål 21 cm The Just Slate Company
28047
 
DKK 379,00 / stk inkl. moms
DKK 303,20 ekskl. moms
Ostekniv, 26 cm, Arcos, 2 håndtag, til store oste
Spar 20%
792300
Før DKK 536,25
DKK 429,00 / stk inkl. moms
DKK 343,20 ekskl. moms
Ostekniv, 12 cm, Icel Technik
Spar 20%
271862212
Før DKK 189,00
DKK 151,20 / stk inkl. moms
DKK 120,96 ekskl. moms
Ostekniv, 28,5 cm, Laguiole
Spar 20%
LA113
Før DKK 1.061,25
DKK 849,00 / stk inkl. moms
DKK 679,20 ekskl. moms
Ostekniv, F. Dick, 15 cm, til Brie
Spar 20%
105115
Før DKK 223,75
DKK 179,00 / stk inkl. moms
DKK 143,20 ekskl. moms
Parmesan kniv
38711
 
DKK 280,00 / stk inkl. moms
DKK 224,00 ekskl. moms
Ostekniv, F. Dick, 30 cm, 2 greb, til store oste
Spar 20%
105630
Før DKK 961,25
DKK 769,00 / stk inkl. moms
DKK 615,20 ekskl. moms
Ostekniv, 15 cm, F. Dick
Spar 20%
105215
Før DKK 161,25
DKK 129,00 / stk inkl. moms
DKK 103,20 ekskl. moms
Ostekniv, 11 cm, Icel Junior, med bølgeskær
Spar 20%
241510211
Før DKK 64,00
DKK 51,20 / stk inkl. moms
DKK 40,96 ekskl. moms
Ostekniv, 26 cm, F. Dick, med luftskær
Spar 20%
105726
Før DKK 611,25
DKK 489,00 / stk inkl. moms
DKK 391,20 ekskl. moms
Ostekniv, 10,5 cm, Arcos Latina, med bølgeskær
Spar 20%
102500
Før DKK 61,25
DKK 49,00 / stk inkl. moms
DKK 39,20 ekskl. moms
Ostekniv, 13 cm, Victorinox
Spar 20%
608313
Før DKK 269,00
DKK 215,20 / stk inkl. moms
DKK 172,16 ekskl. moms
Knivsæt til Ost 3 dele Nórdika
Spar 29%
167200
Før DKK 1.123,75
DKK 799,00 / stk inkl. moms
DKK 639,20 ekskl. moms
Viser 1 til 21 af 21

Osteknive - for den optimale osteoplevelse

Hvorfor skal man have særlige knive til forskellige oste? Det korte svar er, at det skal du for at bevare ostens oprindelige, præsentable form, hver gang du har skåret et stykke af den. Der er mange forskellige slags osteknive i endnu flere forskellige slags design, men helt grundlæggende er der tre slags knive, enhver osteglad person bør have i skuffen, altså hvis du vil nyde dine oste på den måde, det var tiltænkt fra producentens side.

Kniv med huller eller luftskær

Disse knive er særlig gode til de mere bløde oste, som fx Gorgonzola, Camembert og Brie. Knive med huller i bladet eller luftskær kan dog også skære mange andre, mellemhårde oste som Cheddar, Roquefort og Havarti. Hullerne gør dog kniven mindre stabil i bladet end en kniv med et helt blad, hvorfor den ikke skal bruges til de allerhårdeste oste. Hullerne bevirker, at kniven får mindre kontakt med ostens klistrede overflade og derfor lettere slipper osten. Det gør det nemmere at skære flottere stykker. Nogle knive har desuden en todelt spids, der gør det muligt at servere et stykke ost uden at røre ved det med hænderne.

Kniv med helt blad

Hvis dit hjerte banker mest for de hårdere oste, som fx Parmesan, Vesterhavsost og Primadonna, så vil du elske en stabil ostekniv med fast blad. Bladet er tykt, stærkt og stabilt, så du nemt kan skære stykker af hårde og mellemhårde oste uden risiko for at kniven glider undervejs. Hvis du vil have endnu mere smag ud af din ost, så husk at lade kniven – og osten - gøre jobbet. Mange hårde oste har proteinkrystaller, der sprækker, hvis osten får lov til at sprække, hvor den gør det naturligt. Tving derfor ikke kniven gennem osten, men brug den til at lade osten sprække naturligt, når du fører kniven gennem den.

Ostehøvlen

Hedder din yndlingsost Danbo, Gouda eller Gruyère? Til de mellemhårde oste er det ostehøvlen, der klarer jobbet bedst, og mange har sikkert allerede en eller flere ostehøvle liggende i skuffen. Men hvor godt skærer de? Hvis det er længe siden, du købte en ostehøvl, så giv dig selv den gave at investere i en ny af slagsen. Med en god ostehøvl får du tynde skiver, og den udsætter samtidig osten for en del luft, mens du skærer. Det gælder for ost ligesom for vin, at jo mere osten kommer i kontakt med luften, jo mere smag får du ud af den.

Hvis du hellere vil købe en osteskærer med streng eller skæreblad, så tag et kig på vores brede sortiment her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>