Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Knivskeder og knivbeskyttere

Knivskeder og knivbeskyttere sikrer, at knivene ikke kommer til at ligge og skure mod hinanden, fx i tasken, når du rejser med knive i en kuffert eller rullemappe. Læs mere nederst på denne side.

Knivskeder og knivbeskyttere - god opbevaring forlænger knivens liv

Gode knive skal håndteres med omtanke. Hvis du rejser med dine knive i professionelt øjemed, så skal du selvfølgelig bruge en god taske til dine knive. Tasken skal, udover at have god plads til alle de knive og eventuelt andre redskaber, du har brug for, også være nem at pakke og let at bære. For yderligere at beskytte knivene, kan du desuden bruge knivskeder eller knivbeskyttere til knivene for at sikre, at knivene ikke kommer til at ligge og skure mod hinanden indeni tasken – naturligvis forudsat at der er plads til denne løsning i din rullemappe eller lignende.

Se vores udvalg af kokkekufferter >>

Se vores udvalg af rullemapper >>

Knive skal desuden både stryges og slibes

En kvalitetskniv er en investering, der kan vare hele livet, hvis man tager sig godt af den, og god opbevaring og håndtering er afgørende. Vedligehold også dine knive ved hjælp af et strygestål, gerne hver gang du har brugt kniven. Så holder den sig skarp længere. Der er ikke brug for det store, 4-6 strøg er nok. Har du hårdtstålsknive, så er det vigtigt at bruge et keramisk strygestål.

Er en kniv blevet helt sløv, så skal den dog slibes. Selv de dyreste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring.

Vask ALDRIG dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>