Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 400,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122

Gravering

Skal vi gravere for dig?

Hos H.W.Larsen tilbyder vi lasergravering. Vores skønne maskine kan gravere på såvel stål, aluminium, glas, visse plasttyper, træ og sågar papir! Eneste begrænsning er sølv og guld.

 

Vil du forevige en betydningsfuld dato, en særlig begivenhed som et bryllup, en rund fødselsdag eller at uddannelsen er vel gennemført, så er gravering et fantastisk supplement til gaven! Graveringen foregår med en co2-laser, der brænder tekst eller logo ind i emnet. Der fjernes ikke gods fra overfladen, men tekst eller logo fremstår som en kontrastfarve i emnet, typisk sort.

Hvilke typer stål kan vi gravere?

Næsten alle! Uanset om det drejer sig om damasceret stål, hammerslået stål, pladestål eller smedestål – så bare kom an, vi skal nok løfte opgaven!

 

Vi kan også tilbyde fremstilling og mærkning af skilte i plast i mange forskellige farver, samt navneskilte i blandt andet messing, stål og kobber. Det kunne fx være en oplagt løsning at få lavet små klæbende plastskilte med lokationskoder til dit lager eller andre områder, hvor der er brug for en synlig og bestandig afmærkning.

Vi graverer stort og småt - og rundt!

Vi kan både gravere på helt små emner, fx en lille urtekniv, eller store emner, fx et stålfad eller et spækbræt – ring gerne og hør nærmere angående de præcise mål, vi kan håndtere. Desuden kan vi gravere på runde emner som flasker og glas. 

Skal du have lavet mange knive?

Har du en stor eller speciel ordre, så ring til os og få en snak, så finder vi en løsning på både levering og pris. Vi glæder os til at gravere på alt, hvad du ønsker!

 

Og husk at vi mod et lille gebyr oftest kan gravere opgaven, mens du venter!

 

Mængderabat ved store antal!

 

Send os en mail på: gravering@hwl.dk og få et godt tilbud på gravering!

 

Logo-gravering

 

Hvis du vil gravere dit logo på fx en kniv, har vi brug for at du sender logoet til os digitalt. Filen skal være i trykkvalitet, og leveres digitalt i vektoriseret PDF- eller PNG-format. Send filen til: gravering@hwl.dk