Bagelknive
Bagelkniven er takket være sine bløde og knap så udtalte bølger et oplagt redskab, når du skal skære bagels og andet blødt bagværk, som fx muffins, boller og kager. Læs mere nederst på denne side.
Popularitet
Bagelkniv, 20 cm, Senjen Basis, Sort, med luft- og bølgeskær
Spar 25%
930020
Før DKK 161,25
DKK 120,94 / stk inkl. moms
DKK 96,75 ekskl. moms
Bagelkniv, 25 cm, Senjen Basis, Sort, med luft- og bølgeskær
Spar 25%
930025
Før DKK 186,25
DKK 139,69 / stk inkl. moms
DKK 111,75 ekskl. moms
Bagelkniv, 30 cm, Senjen Basis, Sort, med luft- og bølgeskær
Spar 25%
930030
Før DKK 186,25
DKK 139,69 / stk inkl. moms
DKK 111,75 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Bagelkniven - til blødt bagværk med sprød skorpe

Det siger sig selv, at en bagelkniv er mesterlig til at dele bagels over på midten. Det er en nydelse at bruge en kniv lavet til opgaven, uanset om du langer frisksmurte bagels over disken på en sandwich-bar, eller du bare er stor fan af dette über-amerikanske bagværk (som dog kom til USA med jødiske indvandrere fra Europa) og selv laver bagels til madpakken, picnicen eller togturen.

En god bagelkniv skærer mere jævnt gennem blødt brød end en almindelig brødkniv, samtidig som den skal være skarp nok til at perforere den sprøde skorpe uden problemer. Bagelkniven er med sine skånsomme bølger også et udmærket redskab, når du skal skære andet blødt bagværk, som fx muffins, boller og kager. Knivbladets bølger er mindre aggressive end bølgerne er på fx en universalkniv, hvilket betyder at kniven slipper let, og at der bliver mindre krummer på skærebrættet.

Pas godt på dine knive 

En kvalitetskniv er en investering, der kan vare hele livet, hvis man tager sig godt af den. Vedligehold dine knive ved hjælp af et strygestål, gerne hver gang du har brugt kniven. Så holder den sig skarp længere. Der er ikke brug for det store, 4-6 strøg er nok. Har du hårdtstålsknive, så er det vigtigt at bruge et keramisk strygestål.

Er en kniv blevet helt sløv, så skal den dog slibes. Selv de dyreste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

Rengør og opbevar dine knive med respekt

Opbevar dine knive med respekt. En af de bedste måder er ved at sætte en magnetisk skinne op på køkkenvæggen. Husk bare at tage fat i knivene sådan, at den skarpe æg ikke rammer skinnen, især hvis denne er lavet af metal. Hvis du vil opbevare dine knive i en skuffe, skal de ligge i en knivindsats. De må aldrig ligge løst i skuffen. Så risikerer de at skure mod hinanden, hvorved æggen ødelægges. Faste knivblokke, der står på køkkenbordet er et andet godt alternativ.

Sidst, men bestemt ikke mindst: Vask ALDRIG dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>