Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Isspande, vinkølere og champagnebowler

Vores vin- og champagnekølere er lige så velegnede til privatkunder som til professionelle. Her finder du også et bredt udvalg af lækre isspande i forskellige designs og materialer. Læs mere nederst på siden.

Isspande, vinkølere og champagnebowler - kølige drikkevarer hele aftenen

På denne side kan du finde den vin- eller champagnekøler, der passer til lige præcis dit behov og din stil. Mange af vores vin- og champagnekølere er lige så velegnede til privatkunder som til professionelle. Find også lækre isspande i forskellige designs og materialer.

Skal du servere cocktails og drinks til dine gæster, er en isspand ganske uundværlig. En god isspand holder isen kold, så du slipper for at skulle løbe frem og tilbage til fryseren. Det er oplagt på alt fra varme sommeraftener udendørs til fester indendørs, hvor dine gæster vil sætte pris på, at kunne nyde af friske, kølige drikkevarer hele aftenen.

Champagnebowler - champagne og bobler på klassisk vis

Champagne er altid festligt, og oplevelsen bliver kun endnu bedre, når boblerne bliver serveret i en stilfuld champagnebowle. Udover at give et visuelt eksklusivt udtryk, er champagnebowlen selvfølgelig også med til at give din champagne den rigtige temperatur, og holder din champagne, cava eller prosecco frisk og kølig aftenen igennem.

Vinkølere i alle mulige former og materialer

Med en vinkøler sørger du for, at vinen holder sig kold efter servering - og slipper for at løbe frem og tilbage til og fra køleskabet hele aftenen. Desuden pynter en vinkøler på bordet.

Vælg mellem vinkølere i stål, kobber, aluminium, akryl og plast, alt afhængig af personlig stil og smag. Fordelen ved at vælge akryl eller plast er, at din vinkøler så nemt kan komme i opvaskemaskinen, mens en vinkøler i stål eller kobber, der skal rengøres i hånden, vil give dig et mere eksklusivt og stilfuldt look.

Vi har også flaskekølere og isposer til vinafkøling i letvægtsklassen, så du også kan nyde veltempereret vin på picnicen og lignende.

Er et vinkøleskab det rigtige valg for dig?

De fleste vinkendere ved, hvor vigtig den helt rigtige temperatur er for vinen og dens smag. Det er ikke kun temperaturen, når vinen skal serveres, der er vigtig, men temperaturen, vinen opbevares under, er også særdeles vigtig, hvis dine vine skal have den optimale smag. Temperaturen under opbevaringen påvirker flaskens indhold i forhold til, hvordan vinen modnes og udvikles. Hvis du vil passe på de dyrebare dråber på bedste vis, er et vinkøleskab et must for dig og din vinsamling.

Vi har vinkøleskabe i mange forskellige størrelser, så der er noget både til den passionerede vinsamler, som har brug for et skab til sin vinkælder, men også til restauranter eller barer, hvor der er brug for et eller flere større vinkøleskabe.

Se vores vinkøleskabe her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>