Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Vinkølere

Vinkøler eller champagnekøler i akryl eller stål. Fyld køleren op med isterninger, så kan du servere en kølig vin for dine gæster.

Vinkøler og champagnekøler til alle formål

Findes der noget bedre end et koldt glas hvidvin eller rosé på terrassen med vennerne en dejlig sommeraften? Nej vel – Med en vinkøler kan du sørge for, at vinen får den helt rigtige temperatur og aftenen bliver en succes, I sent vil glemme. Og så slipper I desuden også for den irriterende tur frem og tilbage til køleskabet hele aftenen.

Vores kølere er også perfekte til dit professionelle køkken/restaurant. Køleren sikrer den bedste smagsoplevelse til dine kunder, og giver et eksklusivt look til din restaurant.

Hos H.W.Larsen kan du finde den køler, der passer lige præcis til dit behov og din stil. Vores store udvalg af kølere til forskellige formål byder på:

·  Vinkøler

·  Champagnekøler

·  Champagnebowle

·  Isspand

·  Flaskekøler

·  Vinkøleskab

 

Hvilken type vinkøler skal jeg vælge?

Vinkølere og champagnekølere kommer i mange forskellige slags materialer. Vi har vinkølere i stål, kobber, aluminium, akryl og plastik. Hvilken type du skal vælge, afhænger af din personlige stil og smag. Fordelen ved at vælge en vinkøler i akryl eller plastik er, at de nemt kan komme i opvaskemaskinen. En vinkøler i stål eller kobber vil give dig et mere eksklusivt og stilfuldt look, men skal rengøres i hånden.

Har du brug for at køle flere vine ad gangen, så er et vinkøleskab løsningen for dig. Vi har vinkøleskabe i mange forskellige størrelser, så der er noget både til den passionerede vinsamler, som har brug for et lille skab til sin vinkælder, men også til din restaurant eller bar, hvor du har brug for et større køleskab.

De fleste vinkendere ved, hvor vigtig den helt rigtige temperatur har for vinen og dens smag. Det er ikke kun temperaturen, når vinen skal serveres, der er vigtig, men temperaturen når vinen opbevares er også utrolig vigtig. Selvom din kone måske mener, at dine vine sagtens kan gemmes væk bagerst i garagen, så er det altså ikke optimale forhold for opbevaring af vin. Temperaturen under opbevaringen påvirker flaskens indhold, i forhold til hvordan vinen modnes og udvikles. Så hvis du gerne vil passe på de dyre dråber, så er et vinkøleskab et must for dig og din vinsamling.

Champagnekøler og champagnebowle til de festlige lejligheder

Champagne er altid en lækker oplevelse, men oplevelsen bliver altså bare lige lidt lækre af, at blive serveret i en stilfuld champagnekøler eller champagnebowle. Udover at give et visuelt eksklusivt udtryk, så er champagnekøleren eller champagnebowlen selvfølgelig også med til, at give din champagne den helt rigtige temperatur, og holder champagnen frisk og kold hele aftenen igennem.

Skal du serverer cocktails og drinks til dine gæster eller i din bar, så er en isspand uundværlig for dig. Spanden holder isen kold hele aftenen, så du slipper for at skulle løbe frem og tilbage til fryseren. Det er perfekt til en varm sommeraften, hvor dine gæster vil sætte pris på, at kunne blive kølet ned hele aftenen.

Isspandene findes også i forskellige materialer (stål, akryl og aluminium) og størrelser, alt efter dit behov. Se også vores shakere, så bliver drinksene altså bare lige en tand lækre.