Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Flaskeforseglere, proptrækkere og flaskeåbnere

På denne side har vi samlet vores store udvalg af proptrækkere, flaskeåbnere og folieskærere til at åbne diverse flasker med samt vores gode udvalg af vin- og champagneforseglere, som får dine dyrebare drikkevarer til at holde længere. Læs mere nederst på siden.

Flaskeforseglere til al slags vin

På denne side har vi samlet forskellige redskaber til at åbne og lukke flasker. Her finder du vores store udvalg af proptrækkere, flaskeåbnere, folieskærere og vin- og champagneforseglere, der giver drikkevarerne længere levetid. 

Boblerne længe leve!

Ingen lyd signalerer, at det er tid til at fejre, som lyden af en champagneprop, der springer og skyder afsted mod loftet. Når man åbner en flaske champagne, skaber man med det samme en meget festligere stemning, uanset hvor og hvornår man gør det. Men det sker, at der bliver åbnet flere champagneflasker, end der ender med at kunne drikkes.

Det sker også, at man lader være med at åbne en flaske champagne, cava eller prosecco, fordi man ikke er tilstrækkelig mange til at drikke en hel flaske forud for en middag eller andet. I begge situationer er en champagneforsegler løsningen med stort L.

Når du lukker en flaske mousserende vin med en forsegler, bliver boblerne i flasken bevaret langt bedre, end hvis du lader flasken stå åben, eller prøver at presse dens prop tilbage på plads, hvilket jo aldrig lykkes helt. Formålet er selvfølgelig at kunne nyde af et glas champagne, cava eller prosecco igen senere - med bobler. Hvad er ellers pointen ved at kalde det for bobler?! 

Vinforseglere vogter vinen mod tidlig oxidering

En vinforsegler har i princippet den samme funktion som en champagneforsegler. Her handler det ikke om at redde livet på indholdet af bobler, men om at forsinke oxideringsprocessen for at give vinen en længere holdbarhed. Vinens kvalitet og smag holder sig længere, takket være at vinforsegleren lukker af for indkommende ilt og urenheder.

Ved at bruge en vakuumpumpe til at forsegle vinen, kan du desuden tømme flasken for ilt løbende. Vakuumpumpen er et smart redskab, der kan spare dig for mange skuffelser med flade rød- og hvidvine.

Se også vores viniltere med og uden kølere her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>