Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Hældepropper

2 dele galskab, 3 dele erfaring! Det hele afhænger af det rette blandingsforhold. Her finder du diverse hældepropper, skænkepropper og champagnepropper.

Hældetud

Når der skal skænkes alkohol, så er det både nemmere og mereelegant, når det bliver gjort fra en hældetud. Det sikrer samtidig, at der gårmindst muligt alkohol til spilde. For når først alkoholen har indtaget ditblod, så kan det være lidt svært at fokusere, og dermed kan du hurtigt fåspildt lidt for meget i din iver efter at få lavet en ny drink. Alle former foralkohol bør hældes med en hældetud, frem for at blive hældt direkte fraflaskens åbning.

Her hos H.W. Larsen finder du et stort udvalg afskænkepropper, og mange forskellige af slagsen alt efter, hvilket formål, duskal bruge dem til. Materialerne er også meget forskellige, og hvilken form forhældetud du vælger, skal afhænge af, hvad du skal bruge den til og om det blotskal være en engangsforestilling eller ej.

Lad alkoholen flyde med en skænkeprop herfra

På denne side finder du et stort udvalg af skænkepropper,der kan noget forskelligt. Du kan selvfølgelig vælge den helt klassiske model, derer helt simpel og nem at bruge. Det er en prop med en bund, der er lavet af små,runde plastikplader. Når disse plader bliver presset ned i flasken, vil skænkeproppensætte sig rigtig godt fast, som et slags vakuum, der gør, at proppen ikkefalder ud, når du skænker. Du er nemlig ikke interesseret i at hælde det halveaf flasken på gulvet, fordi hældetuden ikke sidder ordentligt fast, eller kommetil at lave din drink alt for stærk.

I toppen af proppen vil du finde et hul,hvor alkoholen naturligvis bliver hældt ud fra. På en skænkeprop er der ikkenogen stopklods, og du kan i princippet servere hele flasken på én gang. Dog erproppen designet så praktisk, at alkoholen kommer langsomt ud, så du kan nå atregulere mængden, før det er for sent. Men netop mængden og hastigheden på detalkohol, der kommer ud, kan faktisk godt variere alt efter, hvilken skænkepropdu vælger. Det kan jo godt være, at du har brug for en hældetud, der kuntilbyder få dråber ad gangen, hvis det fx drejer sig om en meget kraftigsmagsforstærker.

Det kan også være, den modsatte situation er gældende, og atdu skal bruge en stor mængde ad gangen, og dermed ikke har tålmodighed til atstå og vente på hver en dråbe. Dertil findes der naturligvis ogsåskænkepropper, der serverer alkoholen væsentligt hurtigere.

Vælg en intelligent skænkeprop

Går du meget op i at lave drinks, og er det vigtigt for dig,at de altid bliver lavet præcis, som de er foreskrevet, så kan du vælge ensmart skænkeprop. Med en smart skænkeprop mener vi naturligvis en, der kan mereend blot hælde alkohol ud af tuden. Vidste du, at der findes skænkepropper, derkun hælder lige præcis den mængde op, den skal? I en drink skal der typisk 2, 3eller 4 cl alkohol i, og med en såkaldt ”bottle pilot” kan du være sikker på,at der kommer lige nøjagtigt den rette mængde i din drink. Så bliver dinyndlingsdrink lige, som den skal være, og der går hverken alkohol til spildeeller bliver skænket for lidt.

Vi tilbyder en lang række af smarte og praktiske skænkepropper,og du finder dem i både plastik og rustfrit stål, samt i flere forskelligedesigns. Går du derfor ikke kun op i, at hældetuden skal være praktisk, men måden også gerne være flot og præsentere flasken så godt som muligt, så er derheldigvis mange muligheder her på siden. Optimalt set vil det være den bedsteløsning at have adgang til forskellige mål og skænk, så du har lidt at vælgeimellem, og du kan skifte ud lige, som du har lyst.

Et godt tip kan være atkøbe de forskellige skænkepropper i forskellige farver eller designs. Således,at du har en 2 cl i én farve og 3 cl i en anden. Så kan du nemmere kendeforskel og bliver ikke i tvivl om, hvilken der er den rigtige.

Skænkepropper og diverse barudstyr

Er det vigtigt for dig at kunne servere nogle gode drinksfor dine gæster, og er du måske endda også ret god til det, så k