Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Glasophæng, flaskeholdere og bonskinner

Glasophæng er en mere sikker måde at opbevare vin- og champagneglas på end at have dem stående fremme på en disk eller et bord. Find også flaskeholdere til en professionel skænkning af spiritus samt bonskinner og papirspyd til bestillinger og boner. Læs mere nederst på siden.

Glasophæng, flaskeholdere og bonskinner - til en velorganiseret indretning

På denne side har vi samlet vores udvalg af ophæng, stativer og holdere til glas og flasker. Produkterne fungerer lige så godt i hjemmebaren som i det professionelle interiør, hvor der gerne må spares på pladsen.

Her finder du også vores praktiske bonskinner og papirspyd til at sørge for, at der er styr på bestillinger og betalinger i den professionelle bar, restaurant eller café.

Glasopbevaring til store og små behov

Glasophæng er en flot og pladsbesparende måde at opbevare vin- og champagneglas på, og det er også mere sikkert end at have vinglassene stående på en disk eller et bord.

Alle vores glasophæng er i praktisk rustfrit stål, og vi har både ophæng til lofts- og vægmontering, samt nogle, der kan det hele. Vælg mellem ophæng i alt fra 1 til 8 rækker - og miks gerne forskellige ophæng for at skræddersy til den perfekte løsning.

Til drinksglas finder du her på siden hylder i rustfrit stål, der kan bruges til at opbevare både glas og flasker i og til at line serveringsklare drinks op i, når bølgerne går højt i baren. 

Flaskeholdere i robust kvalitet

Vores solide og robuste aluminium-flaskeholdere fra Westmark og WAS har skruetvinger til bord-/hyldemontering. De er allesammen justerbare og kan bruges til flasker i størrelsen 0,7 liter til 1 liter.

Vælg mellem holdere til 1 eller 4 flasker, og kombiner gerne holderne med hinanden.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>