Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Cocktailudstyr

Når det kommer til barudstyr, er der nærmest ingen ende på, hvor mange lækre redskaber, man kan omgive sig med. Der er dog nogle redskaber, der er helt centrale, hvis man skal lykkes med drinks til UG. Læs mere nederst på siden.

Cocktailudstyr - til alle, der stræber efter de bedste drinks

Vi er nok mange, der har ment, James Bond var lidt af en snob, da han bestemt mente, en Martini skal være rystet, ikke rørt. Men egentlig skal man som bartender være taknemmelig, hvis en bestilling skal udføres med en shaker i stedet for at røres.

Der ER forskel på en drink, der er rystet, ikke rørt

Shakeren bliver af mange anset for at være barens allervigtigste redskab. Når du rører en drink, opnår du den rigtige kølighed ved at røre spiritus og is i omgange ved hjælp af en cocktailske. Mellem omgangene skal isen så nå at afkøle spiritussen. Når du til gengæld ryster drinken i en shaker, speeder du processen op med flere gange, og kan servere drinken hurtigere. 

Når en cocktail bliver rystet i en shaker, bliver den hurtigt tilsat en smule iskoldt vand fra isen, der smelter inde i shakeren. Derfor nedkøles den virkelig hurtigt. Samtidig bliver indholdet tilført luft, hvorfor drinken også får en mere luftig konsistens. Det kommer i sidste ende derfor an på smag, behag og vane, om man synes en bestemt drink skal blandes på den ene eller anden måde.

Er bostonshakeren den bedste shaker?

Det er der mange, der vil sige ja til. Bostonshakeren er en todelt shaker bestående af en del i metal og et glas. Denne shaker er et standardværktøj for professionelle bartendere og har den fordel, at du kan se drinkens farve, mens du blander.

Bruger man bostonshakeren eller andre todelte cocktailshakers, skal man have en separat strainer til at si isterninger, knust is og smagsgivende ingredienser som mynte, frugtkød og lignende fra med. Vi har et stort udbud af forskellige shakere i to dele og flere strainermodeller samt set, hvor der også indgår tilbehør som en strainer.

Hvilke andre redskaber er nødvendige at have?

Når det kommer til barudstyr, er der nærmest ingen ende på, hvor mange lækre redskaber, man kan omgive sig med. Redskaberne fylder alle deres funktion, men nogle er helt umulige at klare sig uden, og et af dem er målebægere. Drinks og cocktails smager så meget bedre, når de bliver lavet med præcision, og måler man ikke rigtigt op, sker det meget nemt, at ens drinks bliver en anelse for stærke eller svage, eller at en vigtig ingrediens bliver mindre fremtrædende, end den skal være for at give drinken sin signatursmag.

Et målebæger med tydelige cl-markeringer gør det nemt at måle den rigtige mænge alkohol op for så at hælde den over i fx en shaker.

En muddler er måske ikke helt så vigtig som et målebæger, men det er tæt på. Når muddleren, der har samme funktion som en morter, moser ingredienserne i stykker, frigøres deres aromastoffer maksimalt. Ved at støde friske urter, krydderier og citrusskaller med en muddler, får du mere intense smage i dine drinks. 

Se også vores isspande her >>

Se også vores isknusere og isterningmaskiner her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>