Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Sugerør og andre serveringstilbehør

Her ser du vores gode udvalg af genanvendelige sugerør. Det er nemt at rengøre dem og holde dem klare til at bruges igen og igen. Læs mere nederst på siden.

Sugerør og andre serveringstilbehør

På denne side har vi samlet vores gode udvalg af genanvendelige sugerør. Vores metalsugerør leveres sammen med en rensebørste, så det er nemt at holde dem klare til at bruges igen og igen. Her finder du også servietter, servietholdere og askebægre.

Hvordan er det nu med sugerør og miljøet?

At bruge sugerør af engangsplast er heldigvis på vej til at være noget, vi kun kan læse om i historiebøgerne. Men selvom det er rigtig svært at forsvare brugen af plast til en vare, man kun bruger en gang, før den ender i papirkurven, er der også mange drinks, der helst skal serveres med sugerør.

Sugerør af metal har mange fordele

Vores sugerør er lavet af rustfrit stål for at gøre dem så slidstærke og holdbare som muligt. De genanvendelige sugerør er særdeles flotte og giver drinksene et klassisk udtryk. Desuden kan de hårde sugerør bruges til at røre i drinken - så har man heller ikke brug for en rørepind af plast. Vælg mellem lige og buede sugerør og med finish i regnbuelook, kobber eller flot ubehandlet stål. 

Tip: Opbevar sugerørene i fryseren, så fungerer de som en ekstra isterning, når du sætter dem på plads i drinken.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>