Køstolper, reb og afspærringsbånd
Ved at bruge køstolper og reb eller afspærringsbånd kan du på en både flot og tydelig måde vise, hvor gæsterne til en restaurant, bar eller et diskotek skal føres hen eller vente. Afspærringsløsningerne er også tiltænkt alt fra museer og koncerter til private arrangementer. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Stolpe blank afspærring med sort bånd
RSRTRVSBLSET
 
DKK 998,75 / pk. inkl. moms
DKK 799,00 ekskl. moms
Stolpe til afspærring m. sort bånd
91533
 
DKK 623,75 / stk inkl. moms
DKK 499,00 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Køstolper, reb og afspærringsbånd - orden i køen

På restauranter, barer og diskoteker har man ofte brug for at afspærre områder som entréer og udeserveringer for at skabe orden i, hvor mange mennesker der befinder sig i lokalet ad gangen. Ved at bruge køstolper og reb eller afspærringsbånd kan du på en både flot og tydelig måde vise, hvor gæsterne skal føres hen eller vente.

Køstolperne kan bruges udendørs såvel som indendørs. På siden finder du også rygestolper, der tydeligt viser, hvor gæsterne må ryge.

Det er naturligvis ikke kun på de ovennævnte steder, køstolper eller afspærringsbånd kan være til gavn. Også på mange offentlige pladser, museer og koncerter, har man brug for at kunne føre gæsterne gennem lokalet og sørge for, at alt forløber optimalt uden unødvendig forvirring.

Det kan også være, du vil skabe en luksuriøs stemning til et privat event, som et jubilæum eller bryllup. Køstolper med reb i fx guldfarve er en god genvej til at sætte den rigtige stemning, allerede før gæsterne træder inden for.

Er det bedst at bruge reb eller bånd?

Hvilken løsning, der vil fungere bedst, kommer meget an på, hvor højt trykket i køen er, og om det altid er omtrent det samme.

Skal installationen være fast, er det ofte en god idé at bruge reb. Ved at afspærre med reb, skaber man et elegant og indbydende udtryk, samtidigt med at der er tydeligt for gæsterne, hvor de skal stille sig i kø og lignende.

Fordelen ved at bruge bånd er at det er en mere fleksibel installation, der kan åbnes og lukkes løbende, fx når gæsterne i en kø lukkes ind eller afspærringen skal kunne flyttes ofte afhængig af køens varierende længde. 

Det visuelle udtryk

Det er for mange også værd at overveje afspærringsløsningens visuelle udtryk - det er jo ofte det første gæsterne ser, når de ankommer til et sted.

Bånd giver et mere funktionelt, mindre pompøst indtryk af, at gæsterne forventes at holde sig på den ene eller anden side om båndet. Tykke reb har et både mere elegant og et mere hårdt udtryk, om at der er regler, der ikke må overskrides. Også farven har betydning, hvor guld og rødt er noget blødere og mere nydelsesbetonet end et reb i strikst sort.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>