Kokkekniv, 20 cm, Senjen Hammer
Varenummer: 901200
.
DKK 1.249,00 / stk
DKK 999,20 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
At man udskærer sine ingredienser rigtigt, med en skarp kniv, har betydning for slutresultatet på tallerkenen. Uanset om du laver mad professionelt eller svinger kniven hjemme i køkkenet, så skal du ikke gå på kompromis med det skarpe snit.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Senjen Hammer er en lidt tungere kniv til dig, der kan lide et lidt råt look. Den flotte overflade - som vi har blanket op - får det hamrede udtryk til at skinne langt væk. Her får du en kniv til mange formål, men kniven er primært til dig, der ønsker en ekstra-skarp kniv, der holder skarpheden længe. Skæftet er lavet af G10, hvilket er en form for fiberglas-epoxy-laminat, der er yderst holdbart. Holken er i rustfrit stål og bladet i VG10-stål, som er hærdet, så det skærer igennem alt. 

  De mange lag stål i klingen er smedet sammen ved hjælp af en meget krævende teknik, som i dag næsten kun ses på japanske knive – nemlig damascering. Metoden brugtes engang til at styrke sværdklinger inden kamp, og lever i dag videre inden for produktionen af knive, der på en gang er meget hårde og meget smidige.

  Senjen-serien består til 100 % af hårdtstålsknive pakket ind i godt, dansk design. Knivene i Senjen-serien er lavet til de professionelle med et prispunkt, der tiltaler alle. Vi har lagt stor vægt på perfekte klinger og supergod balance. Vi giver dig 1 års skarphedsgaranti og livstidsgaranti for støbefejl i stålet på alle vores Senjen-knive.

  Værd at vide om din nye kniv

  Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

  Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 • Brand Senjen
  Serie Hammer
  Type Kokkekniv
  Stregkode 5704837012520
  Antal lag 67 lag
  Bladlængde mm 200
  Egenskab Dansk Design
  Farve Sort
  Hårdhed HrC 59-60 HrC
  Info Tåler ikke opvaskemaskine
  Skæfte G10 skæfte
  Stål type VG10
 • 901200_doc.pdf 1,414.00 Kb
Købt sammen med
Bestsellers i Alle knive