Steakkniv, Laguiole Avantage, Skæfte af Marblewood
Varenummer: LAPH430101
.
DKK 449,00 / stk
DKK 359,20 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
Vi er stolte forhandlere af Laguioles smukke kvalitetsbestik, der henvender sig til dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Her er alt fra materialer og design til funktionalitet og æstetik i den absolutte topklasse. Laguiole producerer bestik med kvalitet som den røde tråd gennem hele produktionskæden.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Laguiole: Når kun det bedste er godt nok

  Man kan nemt se, at en steakkniv, gaffel, foldekniv - eller et hvilket som helst andet produkt - fra Laguiole er skabt med en håndværksmæssig stolthed. Ethvert redskab fra Laguiole oser ganske enkelt af kvalitet, godt håndværk og tradition.

  Man kan nemt se, at ens nye redskab fra Laguiole er skabt med en håndværksmæssig stolthed. Ethvert redskab fra Laguiole oser ganske enkelt af kvalitet, godt håndværk og tradition.

  I de gode gamle dage, sad forskellige knivmagere langs floden i Laguiole og smedede og sleb deres knive. På ryggen af kniven lavede hver knivmager sit mønster og sin "bi", som Laguiole er kendt for.

  På skæftet havde man et kort, og det var foldeknive, som var beregnet til at fårehyrderne kunne tage med i marken, for der boede de mange dage i træk, så satte de kniven i en blok og kunne bede til gud (deraf korset)

  Laguiole navnet blev aldrig beskyttet og alle disse knivmagere gik konkurs.

  Tæt på Laguiole - kun 190 km væk ligger Thiers, som er kendt for at have flere knivfabrikker og producenter. Dette er det som de fleste opfatter som "rigtige Laguiole" i dag.

  For ca. 20 år siden blev man enige om at åbne en fabrik i Laguiole, denne hedder Forge de Laguiole, og fabrikken er opført i den mest weird bygning i Laguiole. De laver "klassikere" - men også meget moderne nyfortolkninger af knive, og så er de den eneste fabrik, der må bruge gammelt stål fra Eiffeltårnet til at lave knive. Prisen på en sådan kniv er meget, meget høj.

  Alle Laguiole knive har bien på ryggen og mange har korset, men ikke alle har vedligeholdt den tradition. 

   

  Hos os finder du et veludvalgt sortiment af Laguioles smukke steakbestik. Vi forhandler også foldeknive, proptrækkere og en række andre produkter fra Laguiole, der henvender sig til den virkelig kvalitetsbevidste kunde.

  Værd at vide om din nye kniv fra Laguiole

  Selv de allerbedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Knive af høj kvalitet kan dog slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

  Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 • Brand Laguiole
  Type Steakkniv
  Info Tåler ikke opvaskemaskine
  Returret Bemærk, dette er en bestillingsvarer og derfor ydes der ikke returret på dette produkt
 • laph430101_doc.pdf 605.00 Kb
Bestsellers i Alle knive