Nakirikniv, 17 cm, Senjen Black
Varenummer: 905170
Før DKK 449,00
DKK 336,75 / stk
DKK 269,40 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
Nakirikniv i vores egenproducerede serie Senjen Black med titaniumbelagt knivblad af 1 lag asiatisk stål.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Nakirikniven har et meget genkendeligt udseende med sit brede, rektangulære knivblad. Kniven skal ikke forveksles med en kødøkse, for dette er en kniv med et tyndere blad, der er særlig designet og særdeles god til at dele og hakke grøntsager. Det jævne og brede blad hakker nemlig med det samme tryk over hele skærebrættet, sådan at dine grøntsager ikke bliver forskelligt hakket afhængig af deres form eller position på skærebrættet.

  Senjen Black er udviklet til alle, der ønsker en kniv, der slår til, hvor andre knive får problemer. Knivbladet er lavet i 1 lag asiatisk 7CR17MOV-stål, og takket være den sorte titanium-belægning hænger fisk og mange andre klistrede madvarer, som fx wienerbrød, sig ikke fast ved bladet. Du kan selvfølgelig desuden bruge din Senjen Black til alle andre madvarer, så her får du meget funktionalitet i en enkelt kniv.

  Senjen Black er en let kniv, der er nem at skærpe på strygestål. Skæfte i sort sandeltræ.

  Senjen-serien består til 100 % af hårdtstålsknive pakket ind i godt, dansk design. Knivene i Senjen-serien er lavet til de professionelle med et prispunkt, der tiltaler alle. Vi har lagt stor vægt på perfekte klinger og supergod balance. Vi giver dig 1 års skarphedsgaranti og livstidsgaranti for støbefejl i stålet på alle vores Senjen-knive.

  Værd at vide om din nye kniv

  Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

  Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 • Brand Senjen
  Serie Black
  Type Nakirikniv
  Stregkode 5704837012728
  Antal lag 1 lag
  Belægning Sort Titanium
  Bladlængde mm 170
  Egenskab Dansk Design
  Farve Sort
  Hårdhed HrC 56-57 HrC
  Skæfte Sort sandeltræ
  Stål type 7CR17MOV
 • 905170_doc.pdf 314.00 Kb
Købt sammen med
Bestsellers i Alle knive