Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Normal pris DKK 1.399,00 / stk
DKK 1.119,20 / stk inkl. moms Spar 279,80
Pris ekskl. moms DKK 895,36
-

Lager status

-
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

Produktinformation
Santokukniven er en let, men stabil og skarp kniv, der er kendt for at være uhørt god til at skære præcist ved rutine- og detaljearbejde med frugt, grøntsager og mindre stykker fisk og kød. Den vante Santokubruger afvikler typisk opgaverne i køkkenet i et højere tempo, samtidig med at belastningen på håndleddet mindsker.

Senjen Hammer er en lidt tungere kniv til dig, der kan lide et lidt råt look. Den flotte overflade - som vi har blanket op - får det hamrede udtryk til at skinne langt væk. Her får du en kniv til mange formål, men kniven er primært til dig, der ønsker en ekstra-skarp kniv, der holder skarpheden længe. Skæftet er lavet af G10, hvilket er en form for fiberglas-epoxy-laminat, der er yderst holdbart. Holken er i rustfrit stål og bladet i VG10-stål, som er hærdet, så det skærer igennem alt. 

De mange lag stål i klingen er smedet sammen ved hjælp af en meget krævende teknik, som i dag næsten kun ses på japanske knive – nemlig damascering. Metoden brugtes engang til at styrke sværdklinger inden kamp, og lever i dag videre inden for produktionen af knive, der på en gang er meget hårde og meget smidige.

Senjen-serien består til 100 % af hårdtstålsknive pakket ind i godt, dansk design. Knivene i Senjen-serien er lavet til de professionelle med et prispunkt, der tiltaler alle. Vi har lagt stor vægt på perfekte klinger og supergod balance. Vi giver dig 1 års skarphedsgaranti og livstidsgaranti for støbefejl i stålet på alle vores Senjen-knive.

Værd at vide om din nye kniv

Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Specifikationer
Type Santokukniv
Antal lag 67 lag
Bladlængde 17,5 cm
Egenskab Dansk Design
Stål type VG10
Serie Senjen Hammer
Skæfte G10 skæfte
Hårdhed 59-60 HrC
Brand Senjen
Farve Sort
Info Tåler ikke opvaskemaskine


Downloads
Fødevaredokumentation 0.28 MB

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Alle knive, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Alle knive