Røremaskine Bjørn AR40 i Rustfri stål
Varenummer: MRM40RF
.
DKK 124.987,50 / stk
DKK 99.990,00 ekskl. moms
 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Hvad enten der skal æltes, røres eller piskes er der sandsynligvis en Varimixer AR til opgaven. Til det mellemstore bageri eller storkøkken eller til den helt store fødevareproduktion.

  Hastigheden reguleres trinløst af et meget robust system af kileremme i stedet for gear. En løsning der betyder, at røremaskinen ikke indeholder olie med deraf følgende risiko for oliespild i kedlen.

  Kedlen placeres mellem to arme, fastholdes og løftes eller sænkes i en og samme, rolige bevægelse. Ingen tunge, manuelle løft. Varimixer AR 40 liter leveres med manuel hastighedsregulering, kedelløft og -sænkning ved hjælp af håndtag. Ønsker du en Varimixer AR 40 liter hvor disse funktioner er automatiske skal du kontakte vores kundeservice.

  AR40 leveres med en nyudviklet, aftagelig sikkerhedsskærm, der monteres lynhurtigt uden brug af værktøj. Skærmen fastholdes ved hjælp af magneter, der samtidig fungerer som sikkerhedsafbryder. Skærmene fremstilles i to varianter – en variant fremstillet i rustfrit stål med en front af CE-godkendt plast med en ifyldningsluge, så ingredienser kan tilsættes under arbejdet. Den anden variant er med gitterfront og bagstykke i rustfrit stål – denne variant er ikke CE-godkendt.

  Der kan leveres specielle, mindre kedler med tilhørende røreværktøj, så der kan produceres reducerede mængder på større maskiner. To størrelser i én maskine øger anvendelsesmulighederne.

  AR40 kan også leveres i en speciel pizzaversion med en ekstra kraftfuld motor, der uden problemer håndterer henholdsvis 32 kg pizzadej med 50% tørstof. Ønskes dette skal du kontakte vores kundeservice.

  Varimixer AR40 kan også udstyres med hjælpetræk til kødhakker og grøntsagsskærer, ønskes dette skal du kontakte vores kundeservice.

  Varimixer AR 40 RF leveres i rustfrit stål.

 • Brand Varimixer
  Type Røremaskine
  Returret Bemærk, dette er en bestillingsvarer og derfor ydes der ikke returret på dette produkt
 • mrm40rf_data.pdf 2,559.00 Kb
Bestsellers i Alle køkkenmaskiner og alt inventar