Røremaskine Bjørn AR60 med udtræk
Varenummer: MRM60VL1S
.
DKK 171.237,50 / stk
DKK 136.990,00 ekskl. moms
 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Hvad enten der skal æltes, røres eller piskes er der sandsynligvis en Varimixer AR til opgaven. Til det mellemstore bageri eller storkøkken eller til den helt store fødevareproduktion.

  Hastigheden reguleres trinløst af et meget robust system af kileremme i stedet for gear. En løsning der betyder, at røremaskinen ikke indeholder olie med deraf følgende risiko for oliespild i kedlen.

  Kedlen placeres mellem to arme, fastholdes og løftes eller sænkes i en og samme, rolige bevægelse. Ingen tunge, manuelle løft. Varimixer AR 60 liter leveres med automatisk hastighedsregulering, kedelløft og -sænkning styret på maskinens overskuelige display. Ønsker du en Varimixer AR 60 liter hvor disse funktioner styres manuelt med håndtag kan du kontakte vores kundeservice, som vil være klar til at hjælpe dig.

  AR60 leveres med en nyudviklet, aftagelig sikkerhedsskærm, der monteres lynhurtigt uden brug af værktøj. Skærmen fastholdes ved hjælp af magneter, der samtidig fungerer som sikkerhedsafbryder. Skærmene fremstilles i to varianter – en variant fremstillet i rustfrit stål med en front af CE-godkendt plast med en ifyldningsluge, så ingredienser kan tilsættes under arbejdet. Den anden variant er med gitterfront og bagstykke i rustfrit stål – denne variant er ikke CE-godkendt.

  Til alle modeller kan der leveres specielle, mindre kedler med tilhørende røreværktøj, så der kan produceres reducerede mængder på større maskiner. To størrelser i én maskine øger anvendelsesmulighederne.

  AR60 kan også leveres i en speciel pizzaversion med en ekstra kraftfuld motor, der uden problemer håndterer henholdsvis 46 kg pizzadej med 50% tørstof. Ønskes dette skal du kontakte vores kundeservice, som er klar til at hjælpe dig.

  Varimixer AR60 leveres med hjælpetræk til kødhakker og grøntsagsskærer.

  Varimixer AR leveres i hvid.

  Modellerne fra 60 liter og opefter kan udstyres med vandtæt rørehoved, så hele maskinen kan spules under rengøring. Ønskes dette skal du kontakte vores kundeservice, som er klar til at hjælpe dig.

 • Brand Varimixer
  Type Røremaskine
  Returret Bemærk, dette er en bestillingsvarer og derfor ydes der ikke returret på dette produkt
 • mrm60vl1s_data.pdf 2,711.00 Kb
Bestsellers i Alle køkkenmaskiner og alt inventar