Røremaskine Bjørn ERGO 140
Varenummer: MRM140
.
DKK 374.875,00 / stk
DKK 299.900,00 ekskl. moms
 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Det er røremaskiner til det store behov – til produktioner, hvor tid og effektivitet er mange penge værd. Produktioner, hvor kravene til hygiejne kræver nem og ekstrem effektiv rengøring. Produktioner, hvor mange forskellige medarbejdere skal kunne betjene maskinen uden instruktion. Medarbejdere, der slipper for belastende løft og arbejdsstillinger, fordi Varimixer ERGO er banebrydende ergonomisk design.

  Ved at forøge højden på røremaskinen er der skabt plads til, at kedlen kan sænkes så meget, at røreværktøjet er frit. Det betyder, at kedlen kan fjernes og en ny kan køres ind, uden at det er nødvendigt at fjerne røreværktøjet. Al arbejde ved Varimixer ERGO foregår med rank ryg. Der er uhindret adgang til at skifte røreværktøjerne i den ergonomisk rigtige arbejdshøjde.

  To arme låser kedlen fast, hæver den til røreposition og sænker den igen. Ingen manuelle løft. Maskinen kan kun startes, når kedlen er på plads – det sørger sensorer i armene for. Det er ikke nødvendigt at overvåge røreprocessen. Når tiden er gået, kan automatikken sørge for, at kedlen sænkes, så røreværktøjerne kan dryppe af direkte i kedlen.

  Den aftagelige sikkerhedsskærm i CE-certificeret plast er nem at montere og rengøre i opvaskemaskine. Varimixer ERGO kan også udstyres med en lukket sikkerhedsskærm i rustfrit stål, der beskytter mod støv og sprøjt.

  Vælg mellem trinløs hastighedsregulering, faste hastigheder eller op til 20 programmer med egne processer. Al betjening sker fra det overskuelige, skråtstillede betjeningspanel med hurtigt reagerende Piezo trykknapteknologi. Panelet er nemt at rengøre og er støv- og vandtæt.

  Design og konstruktion tager i det hele taget højde for optimal hygiejne og nem rengøring, og maskinerne kan som standard vaskes efter IP53-standarden. Med montering af bl.a. vandtæt, rustfrit stålrørehoved kan ERGO-serien opgraderes til IP54, så hele maskinen kan spules ren med en vandslange

 • Brand Varimixer
  Type Røremaskine
  Returret Bemærk, dette er en bestillingsvarer og derfor ydes der ikke returret på dette produkt
 • mrm140_data.pdf 2,124.00 Kb
Bestsellers i Alle køkkenmaskiner og alt inventar