Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Bakker og serveringsbakker

Det går op ad bakke og ned ad bakke. Men med en bakke fra H.W.Larsen er det muligt at komme fra A til B med både mad og drikke.

Bakker og serveringsbakker 

Kender du det, når du har gået frem og tilbage et utal af gange med drikkevarer og madvarer, der skal på bordet? Løsningen på dette problem er noget så simpelt som en bakke. 

Hos H.W. Larsen har vi et stort udvalg af forskellige bakker og serveringsbakker. Hvad end du skal bruge en bakke til at transportere en mængde ting fra A til B i dit eget hjem eller på din café. 

Bakkerne og serveringsbakkerne hos H.W. Larsen findes i forskellige materialer som træ, rustfrit stål og plastik. Så det er nemt at finde lige den variant, som du synes bedst om.  

Serveringsbakke i træ 

Prøv for eksempel en af vores serveringsbakker i træ. Bakkerne findes i tre forskellige nuancer, og de har en god størrelse, så de kan rumme et godt udvalg af ting på én gang. Serveringsbakkerne i træ er udstyret med huller til håndtag, så de er nemme at bære rundt på, også selvom der er mange ting på bakken. Designet i træ gør serveringsbakkerne yderst flotte at se på, så du kan servere kaffe, kage eller drinks med høj klasse. 

Køb din bakke hos H.W. Larsen 

Når du har fundet en bakke, som passer til dine ønsker og dit behov, kan du nemt bestille den hjem fra H.W. Larsen. Vi stræber efter at levere så hurtigt som muligt, så du kan få gavn af din bakke, uden at du skal vente for længe. 

Du kan også tage ud og finde din serveringsbakke i en af vores butikker i Kødbyen eller Brøndby, hvis du ønsker dette.