Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 398,75 / stk inkl. moms
Pris ekskl. moms DKK 319,00
-

Lager status

Online & Butik Brøndby
Ikke på lager.
Butik Kødbyen
Ca. 1 På lager
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

Produktinformation

Sous vide 2.0

Opskrifter, teknik, tips og tricks

 

"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.

 

Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.

 

"Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød – fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt.

 

"Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

 

464 sider

Udgivet 2019

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Product-hierarchy, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Product-hierarchy