Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 400,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Normal pris DKK 298,75 / stk
DKK 239,00 / stk inkl. moms Spar 59,75
Pris ekskl. moms DKK 191,20
Ca. 6 På lager

Lager status

Online & Butik Brøndby
Ca. 6 På lager
Butik Kødbyen
Ca. 1 På lager
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

Produktinformation

Sous vide-håndbogen

Over 200 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt

 

Karsten Tanggaard, forfatter til de bedst sælgende sous vide-bøger i Danmark, bliver hele tiden spurgt: "Hvad vil du selv anbefale?" Sous vide-håndbogen er svaret på det spørgsmål.

 

I Sous vide-håndbogen finder du forfatterens bedste bud på, hvordan hver råvare klargøres, tilberedes og færdiggøres, og ideer til hvad du kan servere til. Ikke så mange forklaringer og ingen teori, men lige præcis de praktiske anvisninger, tips og tricks, som du skal bruge for at få succes hver gang.

 

Sous vide-håndbogen er den praktiske opslagsbog, som kan ligge klar på dit køkkenbord, så du hurtigt kan slå op i den, når du står med en råvare - også selvom du aldrig har prøvet at tilberede den før.

 

Sous vide-håndbogen rummer 214 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt – og er den korteste vej fra råvare til succes på tallerkenen.

 

288 sider

Udgivet 2021

Relaterede produkter

Relaterede produkter