Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 4.373,75 / stk inkl. moms
Pris ekskl. moms DKK 3.499,00
(Gælder kun for privatkunder)

Snart tilbage på lager

Lager status

Midlertidigt udsolgt
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 39,00,- inkl. moms

Produktinformation
Den yderste spids på en bunka er meget udtalt, og det gør bunkaen til et godt valg til præcisionsarbejde med kød og fisk, fx afpudsning. Bunka-knivens blad er forholdsvis bredt, hvilket gør den til et godt valg, når du hakker, skærer eller strimler grøntsager og urter.

Her er en kniv, du skal glæde dig til at have i hånden! Takefu står bag det håndlavede mesterværk, der giver dig en fantastisk skarp og smal klinge i 61 lag med ultraskarpt VG10-stål i kernen.

Skæftet er her lavet af jerntræ, der er nænsomt afrundet. Jerntræ er utroligt hårdt, og på janka-skalaen måler det fx ca. 3 gange så meget som egetræ. Det meget, meget hårde jerntræ er dog nærmest ”blødt” at holde på. Skæftet er desuden meget slankt og de fleste, der prøver kniven, mærker et ”wow” strømme igennem kroppen. Prøv den, og bliv selv forelsket!

Ståltypen, der i dag kendes som VG10, blev faktisk skabt i Takefu. Derfor er det ikke overraskende, at mestrene i Takefu er nogle af verdens dygtigste smede med netop denne ståltype. Her er der tale om en kniv i den dyre ende, men det er så også en kniv, som er så fortræffelig og smuk, at det giver dig et smil på læben, hver eneste gang du har den i hånden.

Pas godt på din nye kniv

Dette er en kniv, der skal bruges med omhu. Kniven må ikke bruges til de helt grove opgaver, fx med at skære i ben, og når det kommer til rengøringen, skal kniven vaskes op i hånden og aftørres grundigt. Vi anbefaler, at du smører kniven ind i et tyndt lag olie efter aftørring, gerne medicinsk, hvid olie. Find olien her >> 

Værd at vide om din nye kniv

Selv de mest velplejede knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Specifikationer
Type Bunkakniv
Brand Knifemakers
Antal lag 61 lag
Bladlængde 17 cm
Egenskab Håndlavet med nænsomt afrundet
Serie VG 10 Jerntræ
Skæfte Jerntræ
Stål type VG 10
Info Tåler ikke opvaskemaskine


Relaterede produkter

Relaterede produkter

Knive og strygestål, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Knive og strygestål