Gaveæske Lille Sort 350x80x36 mm
Varenummer: 901LILLE
.
DKK 23,75 / stk
DKK 19,00 ekskl. moms
 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Gaveæske

  Lille Sort 350x80x36 mm

  Æske til dig, der vil give nogen en skarp gave - pakket ind på bedste vis i en flot, sort gaveæske. Lille model.

  Æsken præsenterer gaven på bedste vis og passer på knivene inde i æsken. Den store model er velegnet til kokkeknive og andre længere knive.

  Betyder det uheld at give knive væk?

  Tja, det kommer jo an på, om du synes det er vigtigst at give nogen en fed gave - eller at lytte til overtro. I mange lande verden over, har man i lange tider troet, det gav uheld at give en kniv, saks eller andre skarpe værktøjer i gave til nogen. Knive er selvfølgelig et ret tydeligt symbol, en overtroisk tankegang ikke kan modstå.

  Derfor fandt folk genveje, hvis nogen faktisk havde ønsket sig knive, fx at gavemodtageren skulle give et symbolsk beløb for gaven for at dæmme op for fremtidig ulykke. Man kunne også give gaven sammen med en anden, blød gave, fx af stof for på den måde at få balance i symbolerne. Ifølge overtroen måtte denne gave dog ikke være et sjal, da det kunne opfattes som en opfordring til at modtageren skulle bruge sjalet til at hænge sig. Fortiden var dramatisk.

  På H.W. Larsen giver vi ikke ret meget for overtro. Vi synes, det er en supergod idé at give knive i gave, særlig til personer, der ikke har forstand på det selv. Det kan i den grad give en skæreoptur endelig at stå og lave mad med skarpe kvalitetsknive, hvis man i årevis har ladet sig nøje med knive fra supermarkedet, og aldrig har overvejet at få dem skærpet og slebet. Kan man lide at stå i køkkenet og er god til at lave mad, er det på den måde snarere heldigt, hvis nogen er så venlig at give en et sæt gode knive i gave.

 • Type Gaveæske
  Stregkode 5704837031019
Købt sammen med
Bestsellers i Gaver