Kokkekniv 20 cm Endeavour, 67 lag
Varenummer: 4030
.
DKK 1.099,00 / stk
DKK 879,20 ekskl. moms
 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Endeavour Discovery Pro Kokkekniv

  Danske Endeavour står bag denne yderst skarpe kokkekniv med et knivblad af 67 lag damaskusstål tiltænkt kvalitetsbevidste kokke, professionelle såvel som passionerede hjemmekokke. Her får du en kniv, der virkelig passer ind i det skandinaviske køkken, og som leverer på alle parametre ved skærebrættet.

  Skæftet er lavet af superstærkt, FSC-certificeret pakka-træ (japansk birketræ), der både er smukt og holdbart. Hold skæftet pænt og mørkt ved at smøre det ind i olie med jævne mellemrum, ca. en gang om måneden.

  Det er de danske kokke Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, der står bag det populære brand Endeavour, hvis formål er at udvikle og producere knive og andre køkkenredskaber i højeste kvalitet.

  Undersøg vores Endeavour knive nærmere lige her

  Værd at vide om din nye kniv

  Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

  Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

   

 • Brand Endeavour
  Serie Discovery Pro
  Type Kokkekniv
  Stregkode 5707006005241
  Antal lag 67 lag
  Bladlængde mm 170
  Farve Sort
  Hårdhed HrC 59-60 HrC
  Info Tåler ikke opvaskemaskine
  Skæfte Pakka wood
  Stål type Damasceret stål
 • 4030_doc.pdf 104.00 Kb
Købt sammen med