Harvey Shotglas 4-pak 3,7 cl
Varenummer: 80316
.
DKK 29,00 / stk
DKK 23,20 ekskl. moms
 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Aida Harvey Shotglas 4-Pak 3,7 Cl

  Glas fra Harvey

  Moderne glas til festens drinks, den gode whisky eller blot som vandglas. Lige nu er disse glas et must have i ethvert hjem, der ønsker at dække bordet i moderne stil. Aida har skabt et elegant mønster til glassene inspireret af elegante facetslebne krystalglas. Med Harvey-serien får du moderne elegance til hverdagspriser.

  Harvey glas tåler op til 80 grader varme drikke, og så længe du følger nedenstående careguide, tåler Harvey-serien ligeledes fryser og opvaskemaskine.

  Careguide for Harvey Glas

  De er produceret i ét stykke for at opnå ekstra robusthed, og så længe du følger denne careguide og udviser almindelig forsigtighed, kan de holde sig smukke og brugbare i mange mange år.

  Glassene tåler fint en tur i opvaskemaskinen, men der er en række forholdsregler, som er vigtige at følge for at minimere risikoen for korrosion - også kaldet glaspest. Korrosion ses som en hvid belægning på glassene og kan ramme både dyre og billige glas, også glas testet til at tåle opvaskemaskine. Sørg altid for at opvaskemaskinen er korrekt indstillet i forhold til vandets hårdhed, og doser opvaskemiddel, salt og afspændingsmiddel herefter.

  Anvend altid et kort program med temperaturer under 55° C. Så snart vasken er færdig, skal lågen åbnes, og glassene tages ud og tørres gerne grundigt af med et tørt viskestykke.

  Glas bør altid opbevares stående med bunden nedad, så de kan ånde. Vær i øvrigt opmærksom på, at en hvid belægning ikke nødvendigvis skyldes korrosion. Den kan også skyldes kalkrester, som kan fjernes med citronsyre. Kom i så fald 50 gram citronsyre i opvaskemaskinens sæbebeholder og kør en vask.

  Harvey glas er lavet af sodaglas, som er nemt at pleje og passe på. Følg blot denne careguide - og pas på, at du ikke taber dem - så kan de holde sig smukke og brugbare mange år frem.

   

  Se mere fra Aida her

 • Brand Aida
  Type Shotglas
  Stregkode 5709554803161
  Indhold cl. 3,7
  Info Tåler opvaskemaskine
  Materiale Glas
 • 80316_doc.pdf 249.00 Kb
Købt sammen med