FUNKYFOODMOM

Firmaet er kendt og fulgt af mange på de sociale medier pga. de smukke anretninger og workshops. Philippa Lipsius speciale er oste, chacutteri planker og bokse til catering & takeaway. Vi har stillet Phillipa et par spørgsmål:

Hvilke af vores produkter er dine favoritter?
Min Robot Coupe, pålægsmaskine og oste-knive. Jeg får også graveret mine planker med mit logo hos jer. Er vild med det!

Hvorfor er de det?
Jeg bruger hver dag de tre ting, og ville på ingen måde ha’ været dem foruden, da det gør mit arbejde meget lettere. Jeg startede for snart halvandet år siden, hvor jeg skar og snittede alt med en kniv. Jeg havde jo nærmest muskler på fingerne haha! Nu har de tre ting klart sparet mig for en masse tid. Gravering i plankerne, får mig til at føle en form for stolthed, når jeg afleverer dem til mine kunder.

Hvad køber du mest hos os?
Det er svært at svare på. Det kommer helt an på hvad jeg står og mangler. Men måske det er knive? Hvis jeg skal svare hvad jeg køber mest, så må jeg sige at jeg snart har alt, men alligevel føler jeg altid at jeg mangler et eller andet.

Hvorfor er du glad for at handle hos os?
Åh, haha... jeg er virkelig en stamkunde i butikken i Brøndby. Er vild med Kenneth og Peters altid gode service og mega gode humør? Tror måske gennemsnitligt at jeg er i kontakt eller køber noget hver anden uge. Nogle gange tager jeg miniholdet med (det kalder jeg dem, er mor til 4) og så får de sukkerknalder imens jeg finder det jeg skal bruge. Lyder som om jeg får penge for at skrive det her, men helt seriøst! Hånden på hjertet, jeg er virkelig en tilfreds og glad kunde.

Gør som FUNKYFOODMOM

Få dine fade/ serveringsbrædder graveret med dit firma logo.

Workshops

Med oste og charcuteri i egne hænder, lærer eleverne at skabe et bræt, der ligner en million.