Larsen Nice – når du vil være god ved livet!

 

Korrekt projektering, skarpe knive og udstyr der holder? Det er Larsen Nice! Der tales meget om bæredygtighed og at undgå spild. Og med god grund. Derfor introducerer vi nu ”Larsen Nice”. Larsen Nice er vores måde at fortælle, at vi tager hånd om og ansvar for vores gerninger.

 

Fordi vi gerne vil gøre en forskel

Larsen Nice er vores måde at fortælle, at vi tager hånd om og ansvar for vores gerninger, og det betyder blandt andet:

  • udstyr der holder
  • korrekte projekter
  • skarpe knive i hele verden

 

Udstyr der holder

Det kræver ikke alverden at sælge udstyr, der ”bare” er billigt, men billigt udstyr skal også være i orden. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, for god kvalitet betyder, at du oplever mindre elforbrug, færre reparationer og længere holdbarhed. Det er i bund og grund mere bæredygtigt på den måde.

 

Korrekte projekter

Når tegninger er korrekte og der er regnet det rigtige forbrug ind, betyder det faktisk ofte, at du sparer på energien. Du får et eksempel: når dine emhætter er korrekte, sparer du på energien og på den måde er vores projekter med til at sikre et bedre indeklima. Slut med ubehagelige overraskelser både på klima- og bankkontoen.

 

 

Skarpe knive i hele verden

I samarbejde med Kokkeforening Danmark og vores gode venner i WACS, tager vi nu alle brugte knive retur. Som en del af Larsen Nice vil vi gerne være med til at øge madkvaliteten i resten af verden. Vi håber derfor at rigtig mange vil donere os deres brugte knive, så vi kan slibe dem og sende dem til lande, hvor det at have en god, skarp kniv ikke er en selvfølge, selvom du er i kokkelære. Det er med små skridt, at vi bevæger os og du kan hjælpe med at gøre dem større. Larsen Nice er vores tanke om omtanke.