Sådan bliver dine knive slebet hos H.W. Larsen

Hos H.W. Larsen har vi slebet knive i 84 år. Det var faktisk netop som knivsliberi, at butikken i Kødbyen åbnede tilbage i 1934. Der er naturligvis sket meget siden, og i dag opererer vi et fuldt professionelt knivsliberi med flere dygtige ansatte. I denne video får du et unikt kig indenfor i vores sliberi, og får indsigt i de forskellige stadier din kniv går igennem, når vi sliber den. 

 

Video: Sådan sliber vi dine knive trin for trin

Vi har produceret en lille video, der giver dig indsigt i, hvordan vi sliber dine knive i vores sliberi. I videoen viser vi, trin for trin, hvordan vores professionelle knivslibere med stor omhyggeligt behandler hver enkelt kniv. Se videoen her:

 

 

Knivslibning til det optimale resultat er ikke for amatører. Udover en sløv kniv, risikerer du hurtigt at ødelægge bladet på din yndlingskniv.

Derfor går alle slibere hos H.W. Larsen igennem ca. et års træningsforløb. Her bliver de oplært i samtlige slibeprocesser.

Når vi sliber dine knive følger vi altid samme process:

 

  1. Knivene slibes først på et groft bånd
  2. Knivene slibers på et fint bånd
  3. Knivene poleres på 3 polerskiver
  4. Knivene trækkes fint af på en slibesten

 

Vi er enormt stolte af vores process, som vi har forfinet gennem 84 år, pg som sikrer et godt og ensartet resultat hver eneste gang. Som udgangspunkt sliber vi altid dine knive efter en skærvinkel på 20 grader, men vi går langt for at levere din knive, præcis som du gerne vil have det.

 

Sådan får du dine knive slebet hos H.W. Larsen

Du kan nemt levere dine knive til slibning i butikkerne i Glostrup eller Kødbyen. Her kan vi slibe dine knive imens du venter. Det koster som regel ca. 20% ekstra.

Du kan også betale og bestille online, også levere dem i butikken. Så er dine knive klar og skarpslebne efter 2 dage.

Se priser på slibning af knive hos H.W. Larsen her.

 

Og hvad med slibning af min brødkniv?

At brødknive ikke kan slibes er en sejlivet skrøne, som vi længe har kæmpet med at gøre det af med. Er du stadig tvivl? Se præcis hvordan vi sliber brødknive her: