Kokkekniv 27 cm Narihira Basis Sort
Varenummer: FC1048
Før DKK 999,00
DKK 749,00 / stk
DKK 599,20 ekskl. moms
 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Narihira Basis Kokkekniv 27 cm.

  Narihira serien er Tojiros økonomi model, som produceres i licens for Tojiro, og hvor man har forsøgt at få en meget økonomisk knivserie. Knivene forarbejdes i Østen – og færdig kontrolleres i Japan.

  Knivene førs med mørkt og lyst 

  Resultatet er knive, der ikke er helt så hårde i stålet som Tojiros andre knive, men hvor du får en økonomisk god løsning, der virkelig kan skære.

  En af fordelene er, at knivene er lettere at skærpe på et strygestål, en af ulemperne er at de ikke holder skæret helt så længe som andre Tojiro knive.

  Men den vigtigste fordel er den suveræne pris, du får en kniv, der virkelig kan skære, for en meget lille investering.

  En anden fordel er, at kniven er nem at skærpe på et strygestål, så gør gerne det til en god vane.

  Stålet i FC-Serien er japansk og produceres specielt for NARIHIRA.

  Værd at vide om din nye kniv

  Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

  Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

   

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 • Brand Narihira
  Serie Basis
  Type Kokkekniv
  Antal lag 1 lag stål
  Bladlængde 270
  Farve Sort
  Hårdhed 59 HrC
  Skæfte ECO skæfte
  Stål type Hårdstål
Købt sammen med