Kombiovn 20x1/1GN Magistar TS El
Varenummer: Z218724
.
DKK 197.505,00 / stk
DKK 158.004,00 ekskl. moms
 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • BEMÆRK: Prisen på denne vare er vores gode pris med rabat, husk ALTID at kontakte os for dagens bedste pris – både på maskiner, levering, montering og måske tegning og installation af dit køkken.

  Zanussi ZCOE201T2A0 Kombiovn 20X1/1GN - El

  Brugercentreret Design & Smart Funktionalitet
  Kombiovnen fra Zanussi kommer kontrolleres via touchskærm med høj opløsning. Skærmen er oversat til mere end 30 sprog og sikrer en brugervenlig betjening. Det farveblinde-venlige panel gør det let at navigere og indstille ovnen efter personlige præferencer.

  Dampfunktion: med boilerless-dampfunktionen kan du tilføje og bevare fugtigheden i dine retter for at opnå saftige og konsistente madlavningsresultater. Den tørre varmluftcyklus med en maksimal temperatur på 300 °C er ideel til madlavning med lav luftfugtighed. Den automatiske befugter med 11 indstillinger sikrer dampgenerering uden behov for en kedel.

  Programmérbar: Magistar Combi TI tilbyder forskellige madlavningsmetoder, herunder programmer (op til 1000 opskrifter kan gemmes i ovnens hukommelse og organiseres i 16 forskellige kategorier), manuel betjening og 16-trins madlavningsprogrammer. Du kan nemt tilpasse menuen og genskabe dine yndlingsopskrifter når som helst.

  MultiTimer: Med MultiTimer-funktionen kan du administrere op til 20 forskellige madlavningscyklusser samtidigt, hvilket forbedrer fleksibiliteten og sikrer fremragende madlavningsresultater. Du kan gemme op til 200 MultiTimer-programmer for yderligere tilpasning.

  AirFlow: luftfordelingssystem der sikrer maksimal ydeevne med sin specialdesignede kammer og præcisionsventilator. Ventilatoren har 7 hastighedsniveauer fra 300 til 1500 omdrejninger pr. minut og kan rotere i begge retninger for optimal ensartethed. Ventilatoren stopper automatisk inden for 5 sekunder, når døren åbnes. Den automatiske hurtige nedkøling og forvarmningsfunktion sikrer effektivitet og bekvemmelighed i brug.

  Make-it-mine: funktionen der giver dig mulighed for fuld personlig tilpasning eller låsning af brugergrænsefladen, så den passer til dine præferencer og behov.

  Kalender: funktion der fungerer som en agenda, hvor du kan planlægge dagens arbejde og modtage personlige påmindelser for hver opgave.

  HAACP: Magistar Combi TI leveres med en USB-port, der giver dig mulighed for at downloade HACCP-data, dele madlavningsprogrammer og indstillinger. USB-porten giver også mulighed for at tilslutte sous-vide-proben (valgfrit tilbehør). Magistar Combi TI er klar til tilslutning, så du kan få realtidsadgang til tilsluttede apparater og overvåge data (kræver valgfrit tilbehør). Du kan nemt få adgang til trænings- og vejledningsmaterialer ved at scanne QR-koden med en mobil enhed.

  Back-up-tilstand: med selvdiagnose aktiveres automatisk i tilfælde af fejl for at undgå nedetid. Ved afslutningen af cyklussen vises automatisk forbrugsoplysningerne, så du kan overvåge dit energi-, vand-, og rengøringsmiddelforbrug.

  Holdbar Konstruktion for Optimal Hygiejne
  Magistar Combi TI er konstrueret med holdbarhed og hygiejne for øje. Den har en dobbeltglasrude med LED-lys og en sømløs kammer med afrundede hjørner. Hele konstruktionen er lavet af rustfrit stål (304 AISI) for maksimal holdbarhed og lang produktlevetid.

  Medfølger
  20 stk. 1/1 GN bakkeriste med 63mm mellemrum.

 • Brand Zanussi
  Type Kombiovn
  Bredde mm 911
  Dybde 964
  Højde mm 1794
  Kapacitet 20 1/1GN
  Kw Max 40,4
  Model ZCOE201T2A0
  Vægt kg. 268
  Volt 380-415
  Returret Bemærk, dette er en bestillingsvarer og derfor ydes der ikke returret på dette produkt
 • datablad.pdf 513.00 Kb
Købt sammen med