Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 184.606,25 / stk inkl. moms
Pris ekskl. moms DKK 147.685,00
Bestillingsvare

Bestillingsvare - Forvent leveringstid.

Lager status

Bestillingsvare - Forvent leveringstid.
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

LarsenPris
Produktinformation

BEMÆRK: Prisen på denne vare er vores gode pris med rabat, husk ALTID at kontakte os for dagens bedste pris – både på maskiner, levering, montering og måske tegning og installation af dit køkken.

Zanussi ZCOE201T2A0 Kombiovn 20X1/1GN - El

Brugercentreret Design & Smart Funktionalitet
Kombiovnen fra Zanussi kommer kontrolleres via touchskærm med høj opløsning. Skærmen er oversat til mere end 30 sprog og sikrer en brugervenlig betjening. Det farveblinde-venlige panel gør det let at navigere og indstille ovnen efter personlige præferencer.

Dampfunktion: med boilerless-dampfunktionen kan du tilføje og bevare fugtigheden i dine retter for at opnå saftige og konsistente madlavningsresultater. Den tørre varmluftcyklus med en maksimal temperatur på 300 °C er ideel til madlavning med lav luftfugtighed. Den automatiske befugter med 11 indstillinger sikrer dampgenerering uden behov for en kedel.

Programmérbar: Magistar Combi TI tilbyder forskellige madlavningsmetoder, herunder programmer (op til 1000 opskrifter kan gemmes i ovnens hukommelse og organiseres i 16 forskellige kategorier), manuel betjening og 16-trins madlavningsprogrammer. Du kan nemt tilpasse menuen og genskabe dine yndlingsopskrifter når som helst.

MultiTimer: Med MultiTimer-funktionen kan du administrere op til 20 forskellige madlavningscyklusser samtidigt, hvilket forbedrer fleksibiliteten og sikrer fremragende madlavningsresultater. Du kan gemme op til 200 MultiTimer-programmer for yderligere tilpasning.

AirFlow: luftfordelingssystem der sikrer maksimal ydeevne med sin specialdesignede kammer og præcisionsventilator. Ventilatoren har 7 hastighedsniveauer fra 300 til 1500 omdrejninger pr. minut og kan rotere i begge retninger for optimal ensartethed. Ventilatoren stopper automatisk inden for 5 sekunder, når døren åbnes. Den automatiske hurtige nedkøling og forvarmningsfunktion sikrer effektivitet og bekvemmelighed i brug.

Make-it-mine: funktionen der giver dig mulighed for fuld personlig tilpasning eller låsning af brugergrænsefladen, så den passer til dine præferencer og behov.

Kalender: funktion der fungerer som en agenda, hvor du kan planlægge dagens arbejde og modtage personlige påmindelser for hver opgave.

HAACP: Magistar Combi TI leveres med en USB-port, der giver dig mulighed for at downloade HACCP-data, dele madlavningsprogrammer og indstillinger. USB-porten giver også mulighed for at tilslutte sous-vide-proben (valgfrit tilbehør). Magistar Combi TI er klar til tilslutning, så du kan få realtidsadgang til tilsluttede apparater og overvåge data (kræver valgfrit tilbehør). Du kan nemt få adgang til trænings- og vejledningsmaterialer ved at scanne QR-koden med en mobil enhed.

Back-up-tilstand: med selvdiagnose aktiveres automatisk i tilfælde af fejl for at undgå nedetid. Ved afslutningen af cyklussen vises automatisk forbrugsoplysningerne, så du kan overvåge dit energi-, vand-, og rengøringsmiddelforbrug.

Holdbar Konstruktion for Optimal Hygiejne
Magistar Combi TI er konstrueret med holdbarhed og hygiejne for øje. Den har en dobbeltglasrude med LED-lys og en sømløs kammer med afrundede hjørner. Hele konstruktionen er lavet af rustfrit stål (304 AISI) for maksimal holdbarhed og lang produktlevetid.

Medfølger
20 stk. 1/1 GN bakkeriste med 63mm mellemrum.

Specifikationer
Brand Zanussi
Type Kombiovn
Vægt 268 kg
Kw Max 40,4
Model ZCOE201T2A0
Bredde 911 mm.
Dybde 964 mm.
Højde 1794 mm.
Volt 380-415
Kapacitet 20 1/1GN


Storkøkkenudstyr, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Storkøkkenudstyr