Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 33.322,50 / stk inkl. moms
Pris ekskl. moms DKK 26.658,00
Bestillingsvare

Bestillingsvare - Forvent leveringstid.

Lager status

Bestillingsvare - Forvent leveringstid.
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

LarsenPris
Produktinformation

BEMÆRK: Prisen på denne vare er vores gode pris med rabat, husk ALTID at kontakte os for dagens bedste pris – både på maskiner, levering, montering og måske tegning og installation af dit køkken.

Komfur 4 plader og elovn el 800mm

Opnå effektiv madlavning med dette stærke elektriske komfur fra Zanussi, der har fire runde støbejernsplader med en effekt på 2,6 kW hver. De hermetisk forseglede støbejernsplader er fastgjort til toppen fremstillet i ét stykke, hvilket sikrer en jævn varmefordeling og let rengøring. Komfuret har også en elektrisk standardovn med en tyk ovnlåge til varmeisolering, der er placeret under bundpladen.

Du kan styre ovnens top- og bundvarmeelementer separat takket være de separate termostater, der giver dig mulighed for at justere temperaturen præcist. Ovnkammeret er i rustfrit stål og har tre niveauer af løbere til at rumme to 2/1 GN hylder (to damppander) og en ribbet emaljeret stålovnbundplade. Du kan justere ovntermostaten fra 140 °C til 300 °C, så du kan tilberede dine yndlingsretter med præcision.

Kontrolknapperne på ovnen er designet til at forhindre vandindtrængning, og modellen har IPx4 vandbeskyttelse. De udvendige paneler er udført i rustfrit stål med Scotch Brite-finish, og bordpladen er presset i ét stykke af 1,5 mm rustfrit stål. Modellen har også retvinklede sidekanter, der muliggør flugtende samlinger mellem enhederne, hvilket eliminerer huller og potentielle snavsfælder.

Gør din madlavning mere effektiv og præcis med dette robuste og pålidelige elektriske komfur med elovn!

Specifikationer
Type Komfur
Brand Zanussi
Blus 4 runde plader
Kw 16,4
Mål 800x700x850 mm
Ovn El ovn
Serie EVO700
Volt 400
Vægt 80 kg


Komfurer, stegeborde og kogeplader, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Komfurer, stegeborde og kogeplader

Storkøkkenudstyr, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Storkøkkenudstyr