Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 1.311,25 / stk inkl. moms
Pris ekskl. moms DKK 1.049,00
Snart tilbage på lager

Lager status

Midlertidigt udsolgt
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 39,00,- inkl. moms

Produktinformation
Nakirikniv i vores egenproducerede serie Senjen Hammer med knivblad af 67 lag hærdet VG10-stål.

Nakirikniven har et meget genkendeligt udseende med sit brede, rektangulære knivblad. Kniven skal ikke forveksles med en kødøkse, for dette er en kniv med et tyndere blad, der er særlig designet og særdeles god til at dele og hakke grøntsager. Det jævne og brede blad hakker nemlig med det samme tryk over hele skærebrættet, sådan at dine grøntsager ikke bliver forskelligt hakket afhængig af deres form eller position på skærebrættet.

Senjen Hammer er en lidt tungere kniv til dig, der kan lide et lidt råt look. Den flotte overflade - som vi har blanket op - får det hamrede udtryk til at skinne langt væk. Her får du en kniv til mange formål, men kniven er primært til dig, der ønsker en ekstra-skarp kniv, der holder skarpheden længe. Skæftet er lavet af G10, hvilket er en form for fiberglas-epoxy-laminat, der er yderst holdbart. Holken er i rustfrit stål og bladet i VG10-stål, som er hærdet, så det skærer igennem alt. 

De mange lag stål i klingen er smedet sammen ved hjælp af en meget krævende teknik, som i dag næsten kun ses på japanske knive – nemlig damascering. Metoden brugtes engang til at styrke sværdklinger inden kamp, og lever i dag videre inden for produktionen af knive, der på en gang er meget hårde og meget smidige.

Senjen-serien består til 100 % af hårdtstålsknive pakket ind i godt, dansk design. Knivene i Senjen-serien er lavet til de professionelle med et prispunkt, der tiltaler alle. Vi har lagt stor vægt på perfekte klinger og supergod balance. Vi giver dig 1 års skarphedsgaranti og livstidsgaranti for støbefejl i stålet på alle vores Senjen-knive.

Værd at vide om din nye kniv

Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Specifikationer
Type Nakirikniv
Bladlængde 17 cm
Egenskab Dansk Design
Hårdhed 59-60 HrC
Serie Senjen Hammer
Skæfte G10 skæfte
Stål type VG10
Brand Senjen
Farve Sort
Antal lag 67 lag
Mærke Senjen


Downloads
Fødevaredokumentation 0.30 MB

Relaterede produkter

Relaterede produkter