Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122

Sliberi, Gravering & Reparation

 

Velkommen til H.W.Larsens knivskarpe værksted! 

H.W.Larsens værksted har eksisteret i mere end 80 år og byder på ægte håndarbejde og knivskarp kvalitet.

Alle hverdage og lørdage er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 33241122 #3 eller til at skrive os en mail til vaerk@hwl.dk , så står vi klar til hjælpe. 

 

Slibning 

På vores sliberi tager vi os kærligt af dine knive og alle dine skærende værktøjer. Vi sliber alt fra kokke- og slagterknive til brødknive og specialknive, men vores maskinpark og kompetencer rækker meget længere end dette, så lad os da også slibe dit maskinsæt, din rundkniv til din pålægsmaskine eller kniven på dit mandolinjern. Har du en genstand, der skal være skarp i dit køkken eller produktion, så kan vi slibe det. 

 

Gravering

Gør en ejendel eller en gave 100% personlig med gravering. 

 

Reparation

Vores værksted står altid klar til reparere en maskine som driller. Der er ikke den maskine vi ikke tager kig på, selvfølgelig inden for en hvis størrelsesorden, og taler vi større maskiner som en ovn eller et køleskab så henviser til vores knivskarpe service afdeling. Er der tale om en maskine som er købt hos os og som vi har i sortiment så bestiller vi altid reservedelen hjem, selvfølgelig efter aftale med kunden.