Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 44.342,50 / stk inkl. moms
Pris ekskl. moms DKK 35.474,00
Bestillingsvare

Bestillingsvare - Forvent leveringstid.

Lager status

Bestillingsvare - Forvent leveringstid.
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

LarsenPris
Produktinformation

BEMÆRK: Prisen på denne vare er vores gode pris med rabat, husk ALTID at kontakte os for dagens bedste pris – både på maskiner, levering, montering og måske tegning og installation af dit køkken.

Zanussi El Pastakoger 2x24,5L

Oplev alsidigheden med pastakogeren fra Zanussi, der kan bruges til mere end blot at koge pasta! Du kan også tilberede enhver type nudler, ris, dumplings og grøntsager.

Enheden er udstyret med et effektivt infrarødt varmesystem, der er placeret under bunden af brøndene. Dette sikrer en jævn og optimal varmefordeling for perfekt tilberedning af dine retter. Vandbassinerne, fremstillet af 316-type rustfrit stål, er sømløst svejset ind i toppen af apparatet for maksimal holdbarhed og hygiejne.

Den integrerede drypzone, tillader placering af kurve til dræningsformål. Disse rummelige 24,5 liters vandbassiner sikrer tilstrækkelig kapacitet til større mængder madlavning. Enheden er også udstyret med en skimming zone, der effektivt fjerner stivelse og forbedrer vandkvaliteten over tid.

kontrolpanelet er simpelt, hvilket letter betjening af enheden. Vi har også prioriteret sikkerhed og inkluderet en termostat, der forhindrer drift uden vand. Den kontinuerlige vandpåfyldning reguleres gennem en praktisk manuel vandhane, og det store afløb med manuel kugleventil sikrer hurtig og nem tømning af brøndene.

Vi tilbyder også valgfrit tilbehør, såsom ESD (Energy Saving Device), der kan installeres separat. Denne energibesparende enhed bruger varmen fra det drænede vand til at forvarme ledningsvandet op til 60°C, hvilket sikrer en konstant vandkogning og yderligere energieffektivitet. Med vores unikke EnergyControl-funktion kan du finjustere effekten for at kontrollere kogeniveauet og optimere energiforbruget.

For lettere vedligeholdelse og adgang er alle større rum placeret foran på enheden. Som standard leveres enheden med fire 50 mm ben i rustfrit stål (all-round rustfri stål sparkeplader kan bestilles som ekstraudstyr).

Med IPx4 vandbeskyttelse kan du være sikker på, at enheden kan modstå vandsprøjt og sikrer en pålidelig ydeevne selv i fugtige miljøer. Alle udvendige paneler er lavet af rustfrit stål med en Scotch Brite-finish.

 

Specifikationer
Type Pastakoger
Vægt 50 kg
Serie EVO700
Kw Max 12
Mål 800x700x850 mm
Volt 400
Brand Zanussi


Downloads
Datablad 0.26 MB
Reservedelstegning 0.52 MB
Fødevaredokumentation 2.74 MB

Storkøkkenudstyr, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Storkøkkenudstyr