Tanganryu Kokkekniv 24 cm
Varenummer: RHTG601
.
DKK 3.399,00 / stk
DKK 2.719,20 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
At man udskærer sine ingredienser rigtigt, med en skarp kniv, har betydning for slutresultatet på tallerkenen. Uanset om du laver mad professionelt eller svinger kniven hjemme i køkkenet, så skal du ikke gå på kompromis med det skarpe snit.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 •  

  TANGAN RYU

  - Skinnende hammerslået køkkenkniv, der på samme tid forfølger den absolutte skarphed og skønhed -

  Hammerslået Damaskusstål omhyggeligt poleret op af kyndige knivhåndværkere. Klingen består af en kerne af VG10 stål, som er omgivet af 33 lag Damaskusstål, der gennem laminering og smedning af skiftevis bløde og hårde rustfrit stålplader, giver klingen en langtidsholdbar skarphed.

  Den smukke ”hamrede” overflade er ikke kun til pynt, fordybningerne fjerner et vakuum mellem knivklingen og de emner der skæres i. Derfor hænger der mindre fast på kniven, når du skærer i ”klistrede emner”.

  Under udviklingen af knivserien ”Tangan Ryu”, har man gjort et grundigt forarbejde og har lavet studier med professionelle kokke i forskellige brugssituationer, og efterfølgende har man udformet skæfte, knivenes vægt og balance og øvrige designelementer i henhold til disse kokkes anbefalinger og krav. Dette har resulteret i forbedringer og optimeringer helt ned i den mindste detalje.

  Disse forbedringer og det umage håndværk af smedekunstens mestre, resulterede omsider i tilblivelsen af disse fantastiske køkkenknive, som både mindsker træthed og ømhed ved intensiv brug og tilvejebringer dramatiske forbedringer indenfor brugervenlighed. Prøv disse skønne ”overklasse”- knivmodeller, som på fremragende vis iscenesætter kvaliteterne: Skarphed, modstandskraft overfor rust, holdbarhed og ikke mindst funktionalitet.

  Alle Ryusen Hamono knive leveres med ”Certificate of Authencity”, og med ét års skarphedsgaranti. Vi sliber kniven det første år uden meromkostning for dig. Tillige, kommer alle knive med livstidsgaranti for støbefejl i stålet.

   

  ”Fra sværd til knive - 700 års japansk knivhistorie…

  …Vi byder velkommen til Ryusen Hamono. Med udspring i Echizen, som vel nok er en af Japans vigtigste byer for knivmageri, er det os en stor fornøjelse at kunne tilbyde dig disse knive som bærer en så lang og stolt en tradition ind i de 21. århundrede”

   

  OBS!

  Ønsker du at få det mest mulige ud af disse fantastiske japanske knive, skal du behandle dem med respekt og huske at vedligeholde dem. Med en kerne der er så hård, er det vigtigt at man passer godt på sit skæreværktøj.

  For helt overordnet, får stål der hærdes hård top, glaslignende egenskaber – dvs. statisk er det meget stærkt, og har en enormslidstyrke og skarphed – men dynamiske funktioner er ikke dens livret! Man skal ikke vride, brække eller slå medkniven – til det formål findes andre mere egnede knive.

 • Brand Ryusen Hamono
  Serie Tanganryu
  Type Kokkekniv
  Stregkode 5704837038452
  Bladlængde mm 240
  Hårdhed HrC 60 HrC
  Land Japan
  Skæfte Valnøddeskæfte med rustfri indkapsling ved både bagstykke og holk
  Stål type VG10 / 67 lag
 • rhtg601_doc.pdf 9,167.00 Kb
Købt sammen med