Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Normal pris DKK 3.686,25 / stk
DKK 2.949,00 / stk inkl. moms Spar 737,25
Pris ekskl. moms DKK 2.359,20
Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Lager status

Midlertidigt udsolgt
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

Produktinformation
At man udskærer sine ingredienser rigtigt, med en skarp kniv, har betydning for slutresultatet på tallerkenen. Uanset om du laver mad professionelt eller svinger kniven hjemme i køkkenet, så skal du ikke gå på kompromis med det skarpe snit.
Alle Tojiros knive med 37 lag og 63 lag stål er damascerede. Det vil sige, at klingen består af mange lag stål, der er smedet sammen ved hjælp af en meget krævende teknik, som i dag næsten kun ses på japanske knive – nemlig damascering. Metoden blev opfundet i Damskus i det 4. århundrede som en metode til at styrke sværdklinger inden for kamp og bruges altså den dag i dag til at fremstille en klinge, der på en gang er både meget hård og meget smidig. Lige som det kendes fra de frygtindgydende samurai sværd.Alle Tojiro knivene fremstilles efter ældgamle og stolte traditioner, der giver en kvalitet og ikke mindst en suveræn skarphed, der kun sjælendt ses idag. Det opnås bl.a. ved hjælp af cobolt, tungsten og nikkel. Japanske knive, der er så hårde som Tojiros skal benyttes med omhu, da ben, hårde emner og tab på gulvet forårsager at æggen "chipser". Vi anbefaler gerne en anden kniv, hvis du skal bruge en til grove opgaver.
Specifikationer
Type Kokkekniv
Bladlængde 21 cm
Antal lag 63 lager
Egenskab Vågtandad
Hårdhed 61-63 HrC
Serie Pro
Skæfte ECO
Stål type Damaskus
Brand Tojiro
Info Tåler ikke opvaskemaskine


Downloads
Fødevaredokumentation 0.08 MB

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Kokkeknive, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Kokkeknive