Kokkekniv, Tojiro Pro, 21 cm, BØLGESKÆR, 63 lag
Varenummer: F1032B
.
DKK 3.686,25 / stk
DKK 2.949,00 ekskl. moms
  •  
  •  
  •  
At man udskærer sine ingredienser rigtigt, med en skarp kniv, har betydning for slutresultatet på tallerkenen. Uanset om du laver mad professionelt eller svinger kniven hjemme i køkkenet, så skal du ikke gå på kompromis med det skarpe snit.


Mere information

  • Fri fragt over 500.-
  • Returret 365 dage
  • Hurtig levering fra eget lager
  • Køb online - bytnemt i butik
  • 100% sikker nethandel
  • Hjælp og support +45 33 24 11 22
  • Alle Tojiros knive med 37 lag og 63 lag stål er damascerede. Det vil sige, at klingen består af mange lag stål, der er smedet sammen ved hjælp af en meget krævende teknik, som i dag næsten kun ses på japanske knive – nemlig damascering. Metoden blev opfundet i Damskus i det 4. århundrede som en metode til at styrke sværdklinger inden for kamp og bruges altså den dag i dag til at fremstille en klinge, der på en gang er både meget hård og meget smidig. Lige som det kendes fra de frygtindgydende samurai sværd.Alle Tojiro knivene fremstilles efter ældgamle og stolte traditioner, der giver en kvalitet og ikke mindst en suveræn skarphed, der kun sjælendt ses idag. Det opnås bl.a. ved hjælp af cobolt, tungsten og nikkel. Japanske knive, der er så hårde som Tojiros skal benyttes med omhu, da ben, hårde emner og tab på gulvet forårsager at æggen "chipser". Vi anbefaler gerne en anden kniv, hvis du skal bruge en til grove opgaver.
  • Brand Tojiro
    Serie Pro
    Type Kokkekniv
    Stregkode 5704837021607
    Antal lag 63 lager
    Bladlængde mm 210
    Egenskab Vågtandad
    Hårdhed HrC 61-63 HrC
    Info Tåler ikke opvaskemaskine
    Skæfte ECO
    Stål type Damaskus
  • F1032B_doc.pdf 78.00 Kb
Købt sammen med