Trancherkniv, 21 cm, Granton, Træskæfte, med luftskær
Varenummer: 36821
.
DKK 436,25 / stk
DKK 349,00 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
Skær stegen for med finesse! Stegen serveres i de flotteste skiver, når du bruger en kniv, der er lavet til formålet.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Skal du tranchere en steg, kan vi varmt anbefale denne spidse trancherkniv, som gør, at du også lige kan afpudse lidt i siderne, mens du arbejder.

  Når du vælger en kniv fra Granton, får du meget kvalitet for en meget lille investering. Ægte Sheffield-stål danner rammen om den gode kniv, og en skarp Granton-kniv er altid en drøm at skære med. Stålet vinder desuden ved hver slibning. Det flotte træskæfte ligger godt i hånden og giver dig et stabilt greb om arbejdet. 

  Luftskæret på en kniv fra Granton er ganske enkelt uden sidestykke. Kniven slipper en hvilken som helst ingrediens overraskende let. Dette er en derfor en kniv, der hurtigt bliver en ægte hverdagsfavorit.

  Granton er en engelsk knivfabrik med rødder så langt tilbage som til 1601. Det var dog først i 1928, at Grantons luftskær - deres vigtigste opfindelse - kom ud af fabrikken. Hulslibningerne på begge sider af klingen er forskudt og giver en optimal skæreevne.

  Den største ros for et vellykket produkt er, at det er kopieret, og det er Grantons luftskær det perfekte eksempel på! Siden 1928 har snart sagt alle knivproducenter i verden forsøgt at kopiere Grantons luftskær. Nogle har endda forsøgt at bruge Granton-navnet til at beskrive deres kopier!

  Hos H.W. Larsen fører vi naturligvis kun de originale Granton-knive.

  Værd at vide om din nye kniv

  Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

  Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 • Brand Granton
  Type Trancherkniv
  Stregkode 5704837026268
  Bladlængde mm 210
  Egenskab Luftskær
  Farve Mørkt træ
  Hårdhed HrC 56 HrC
  Info Tåler ikke opvaskemaskine
  Skæfte Træ
  Stål type Pladestål
 • 36821_doc.pdf 736.00 Kb
Købt sammen med