Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 98,75 / Stk. inkl. moms
Pris ekskl. moms DKK 79,00
Snart tilbage på lager

Lager status

Midlertidigt udsolgt
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 39,00,- inkl. moms

Produktinformation
Et godt viskestykke er et viskestykke, der kan optage meget vand. Og her præsterer Endeavours viskestykke af bambus ganske overlegent.

Viskestykket er lavet af et særdeles holdbart stof, der til 100 % er fremstillet af miljøvenlig bambus, der er 100 % biologisk nedbrydelig. Viskestykket kan vaskes på op til 60°C og tåler tørretumbleren samt strygning på høj temperatur. Det kan også vaskes mere miljøvenligt på 40°C og lufttørres. Viskestykket tåler ikke klor eller kemisk rens.

Det er de danske kokke Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, der står bag det populære brand Endeavour, hvis formål er at udvikle og producere knive og andre køkkenredskaber i højeste kvalitet.

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 

Specifikationer
Type Viskestykke
Brand Endeavour
Farve Brun
Antal 2 stk.


Rengøringsartikler, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Rengøringsartikler