Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 400,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 498,75 / stk inkl. moms
Pris ekskl. moms DKK 399,00
-

Lager status

-
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

Produktinformation
Vil du holde dine knive friske og velplejede i mange år, skal du gøre det til en vane at bruge et strygestål, gerne efter hver gang, du har brugt kniven.

Brug altid strygestålet med omtanke. Ved forkert brug af dit strygestål risikerer du at ødelægge dine knive i stedet for at vedligeholde dem. Der er ikke brug for det store, 4-6 strøg er nok. Pres ikke kniven mod strygestålet, men fokuser på at udføre bevægelsen korrekt. Du skal lave lange vinkelrette strøg ned ad stålet. Jo længere strygestålet er, desto nemmere er det at udføre den rigtige bevægelse.

Dine knive skal også slibes

Selv hvis du er flittig med strygestålet, vil dine knive med tiden have brug for at blive slebet. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Specifikationer
Type Strygestål
Brand Fischer Bargoin
Materiale Keramisk
Anvendes til Knive
Egenskab Rundt
Mål 25 cm


Alle knive, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Alle knive